Territori

Adjudicades obres que completaran l'estació de l'L5 d'Ernest Lluch per un import de 15 milions d'euros

query_builder   25 abril 2019 17:01

event_note Nota de premsa

Adjudicades obres que completaran l'estació de l'L5 d'Ernest Lluch per un import de 15 milions d'euros

  • L’actuació inclou els elements d’arquitectura i instal·lacions per a posar en servei l’estació, que serà intercanviador amb el tramvia
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat, per un import de 15 MEUR, les obres d’arquitectura i instal·lacions de la nova estació d’Ernest Lluch de l’L5 de metro, situada als municipis de Barcelona i de l’Hospitalet de Llobregat. Aquesta actuació servirà per completar aquesta estació, que ja té executada l’obra civil. La nova parada de l'L5 permetrà la correspondència amb les línies T1, T2 i T3 del Trambaix i se situa entre les estacions de Collblanc i Pubilla Cases.
 
Els treballs que ara s’impulsen  inclouen el condicionament interior, la formació dels accessos, l’arquitectura, els acabats i les instal·lacions, juntament amb les construccions auxiliars de la nova estació, així com un nou pou de ventilació i un conjunt d’actuacions de reforç i drenatge de la infraestructura.
 
L’estació disposarà de tres nivells: carrer, vestíbul i andanes. El vestíbul, amb un accés per municipi a banda i banda del carrer de Collblanc, se situa a la cruïlla de la parada del Trambaix. A l’altre extrem de l’estació, a la cantonada amb el carrer d’Ernest Lluch de l’Hospitalet de Llobregat, s’emplaçarà la sortida d’emergència.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 49

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia