Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   30 abril 2019 14:27

event_note Nota de premsa

Nomenaments


 
Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
 
Mireia Borrell Porta, secretària d’Acció Exterior i de la Unió Europea
 
Nascuda a Balaguer el 1985.
 
Borrell és doctora en Economia política europea per l’European Institute de la London School of Economics (LSE). Va cursar la llicenciatura d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i el màster en Economia política europea al European Institute de la LSE.
 
Va ser nomenada directora general de Relacions Exteriors el passat mes de juliol. Abans d’assumir aquest càrrec, va ser professora d’Economia política d’Europa a la LSE, fent classes d’Economia política dels estats del benestar europeus i de Representació d’interessos i política econòmica a Europa. Ha estat guanyadora de l’European Institute’s Class Teacher Award 2018. Ha codissenyat i coorganitzat el seminari Very Applied Methods al European Institute de la LSE.
 
Ha estat també investigadora postdoctoral a la University of Oxford, en un programa de polítiques socials per a famílies del Regne Unit, i va ser auditora junior a Ernst & Young a Barcelona. Va tenir una beca a la Direcció General de Polítiques Internes del Parlament Europeu, al Comitè de Desenvolupament Regional.
 
 
Ewa Adela Cylwik, delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya als Països Bàltics
 
Nascuda a Varsòvia el 1984.
 
Ha treballat com a assessora estratègica en internacionalització i projecció comercial, des del 2018 fins a l’actualitat.
 
Va ser nomenada delegada del Govern a Polònia i els Països Bàltics, des d’on va començar a treballar l’estratègia d’acció exterior del Govern des de la Delegació. Prèviament ha treballat com a advocada assessora per a institucions públiques i organitzacions governamentals en projecció internacional.
 
Té un màster en Dret Internacional, Drets Humans i Dret Esportiu per la Universitat de Varsòvia.
 
Rui Álvaro Serra da Costa Reis, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Portugal
 
Nascut a Maputo el 1964.
 
Ha treballat representant l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD): responsable de la Unitat Països (cat A3) a Barcelona (2015-2017), representant a l’Àfrica Oriental, amb seu a Moçambic (2014-2016) i representant a Moçambic (2009-2014).
 
L’any 2017, va començar a treballar a la Delegació del Govern a Portugal donant suport en assumptes institucionals, econòmics i culturals.
 
És llicenciat en Enginyeria Zootècnica per la Universitat de Tràs-os-Montes e Alto Douro, Portugal.
 
Krystyna Schreiber, delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Europa Central.
 
Nascuda a Dresden el 1976.
 
Cofundadora i directora executiva de l’empresa Bluesky Productions S.L, dedicada a la realització de campanyes i reportatges audiovisuals per a clients internacionals.
 
També ha treballat com a periodista per a mitjans alemanys, austríacs i de parla anglesa, i ha publicat llibres sobre l’actualitat catalana a Alemanya, França i Catalunya.
 
És llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra.
 
Ha estat ponent convidada al Glasgow Economic Forum 2018. És editora i col·laboradora de la revista digital d’afers econòmics i socials Ekonomicus, i també autora i coautora de diverses publicacions sobre economia social, salut pública, benestar i família i comerç.
 
Alfonso González Bondia, director general d’Afers Europeus i Mediterrània
 
Nascut a Reus el 1968.
 
És doctor en Dret per la Universitat Rovira i Virgili i màster en Dret comparat per la UAB. Ha estat professor titular d’universitat de l’àrea de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals a la URV, del Màster en Diplomàcia i Funció Pública Internacional al Centre d’Estudis Internacionals de Barcelona i al Màster d’Integració Europea i al Màster en Relacions Internacionals, Seguretat i Desenvolupament, ambdós de la UAB.
 
És membre del Consell Directiu del Centre d’Estudis en Dret Ambiental de Tarragona, i ha ocupat diversos càrrecs a la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV. A més, ha sigut investigador convidat a l’Institut Universitari Europeu de Florència i membre de l’Observatori de Política Exterior Europea de l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI).
 
Ha sigut membre de la Comissió de control de les consultes populars no referendàries de la Generalitat de Catalunya i director de l’Oficina de seguiment i suport a les Comissions paritàries Estat-Generalitat del Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència.
 
Isidre Sala i Queralt, director general d’Afers Globals
 
Nascut a Camarasa el 1973
 
És llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Té un Màster en Diplomàcia i Acció Exterior per la Universitat Pompeu Fabra, un curs de “Business Strategies at the Base of the Pyramid” per l’IESC (Argentina) i la Universitat de Cornell (USA). Així mateix, té un postdoctorat en Estudis de Desenvolupament per la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, parla 6 llengües i té una experiència internacional extensa.
 
Des del 2014 fins al 2017, es va dedicar les Institucions Financeres i a altres Organitzacions Internacionals amb mandat econòmic com a especialista en Institucions Financeres Internacionals. Des del 2004 al 2014, va treballar a ACCIÓ, a la divisió de Cooperació Internacional i va ser nomenat director el 2008. En l’exercici de les seves funcions, va liderar la divisió encarregada de promoure l’accés de les empreses catalanes a les Institucions Financeres Internacionals explorant noves oportunitats de negoci i implementant l’assistència tècnica a projectes.
 
Anteriorment, entre el 1997 i el 2004, va assumir el paper de desenvolupador de negocis al departament internacional de dues firmes catalanes de renom, eixamplant l’àrea d’influència a nous mercats.
 
Oriol Duran, director general d’Anàlisi i Planificació Estratègica de l’Acció Exterior
 
Nascut a Vilassar de Mar el 1978
 
Duran és llicenciat en periodisme i ha cursat estudis d’Humanitats. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació abans de dedicar-se a la Comunicació política i l’estratègia. Com a responsable de comunicació ha exercit al Congrés espanyol i al Senat, així com a l’Ajuntament de Barcelona.
 
Ha estat cap de premsa i comunicació dels grup parlamentari d’ERC al Congrés dels Diputats i per la mateixa formació al Senat espanyol. A l’Ajuntament de Barcelona ha exercit de cap de comunicació del grup municipal abans d’ocupar la titularitat de l’Oficina de Comunicació del Departament d’Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència.
 
Departament d’Empresa i Coneixement
 
Mercè Chacón, nova directora general de Planificació en l’Àmbit d’Universitats i Recerca
 
Nascuda a Bilbao l’any 1962.
 
És llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació per  la Universitat del País Basc. Fins avui ha ocupat el càrrec d’assessora per a programes transversals del Departament d’Empresa i Coneixement. Durant la seva trajectòria professional ha assumit diferents responsabilitats tant en l’àmbit públic com en el privat.
 
Entre els anys 2015 i 2018, Chacón va ser directora general de la Fundació Bankia per la Formació Dual i, entre el 2009 i el 2012, va ser directora general de Formació i Orientació Universitària en el Ministeri d'Educació. També ha exercit en l’àmbit de l’Administració local, sent directora-gerent de la Fundació BCN Formació Professional de l'Ajuntament de Barcelona i secretària general del Consell de Formació Professional i Ocupacional de Barcelona entre els anys 2007 i 2009.
 
Mercè Chacón ha desenvolupat la seva tasca professional sempre en la gestió dels recursos humans i de projectes i programes, i des de posicions en totes les etapes del sistema educatiu obligatori, de formació postobligatòria i de la l'educació superior (EEES).
 
Departament de Justícia
 
Gisela Torns Payà, directora general d’Execució Penal a la Comunitat i de Justícia Juvenil
 
Nascuda a Santa Coloma de Gramenet el 1976.
 
Llicenciada en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), postgrau en Organització i sistemes de documentació per l’Institut Català de Tecnologia (ICT) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i postgrau en Didàctica del patrimoni per la Universitat de Barcelona (UB). També té un màster en Immigració i educació intercultural (UB), àmbits dins dels quals ha orientat gran part de la seva carrera.
 
La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat fonamentalment en l’àmbit local, on ha treballat amb col·lectius d’alta vulnerabilitat social des dels vessants de la inserció i l’educació.  Ha estat responsable, a l’Ajuntament de Badalona, de Plans educatius d’entorn i del Projecte educatiu de la ciutat (2007-2011), també ha treballat en el Servei d’Inserció Sociolaboral, i com a assessora dels Serveis Socials (2015-2018).
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia