Direcció General de Comunicació

El Govern prorroga el Programa

El Govern prorroga el Programa "Objectiu 2020: un repte cap a la visió zero víctimes mortals a la xarxa viària de Catalunya"

query_builder   30 abril 2019 14:36

event_note Nota de premsa

El Govern prorroga el Programa "Objectiu 2020: un repte cap a la visió zero víctimes mortals a la xarxa viària de Catalunya"


 
·       Respon a la necessitat de consolidar els objectius governamentals, adreçats a la reducció de la mortalitat i l’accidentalitat viària
 
El Govern ha aprovat la pròrroga fins al 3 de juliol de 2020 del Programa "Objectiu 2020: un repte cap a la visió zero víctimes mortals a la xarxa viària de Catalunya". Aquesta renovació respon a la necessitat de consolidar els objectius governamentals, adreçats a la reducció de la mortalitat i l’accidentalitat viària.
 
La pròrroga aprovada donarà continuïtat al reforç de la plantilla existent del Servei Català de Trànsit, ja que el dota dels recursos humans adients per fer front amb eficàcia i eficiència a l’assoliment de l’objectiu de reducció de la mortalitat del 50% a les vies catalanes respecte de l’any 2010.
 
El Programa Objectiu 2020 es va aprovar el 2017 amb els objectius següents:
 
a)    Suport a les polítiques de lluita contra la velocitat excessiva.
 
b)    Aplicació i avaluació de les actuacions necessàries per al canvi d’actituds per garantir una mobilitat sostenible, saludable i segura.
 
c)     Avaluació de l’eficàcia de l’activitat sancionadora en funció dels indicadors obtinguts en la seva aplicació, per a la determinació de les necessitats de plantilla del Servei Català de Trànsit.

 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia