Empresa i Treball

Acció comercial a Valparaíso (Xile) de l'ACT

TURISME

La Generalitat promociona l'oferta catalana de Turisme Cultural a Valparaíso y Buenos Aires

query_builder   30 abril 2019 15:06

event_note Nota de premsa

TURISME

La Generalitat promociona l'oferta catalana de Turisme Cultural a Valparaíso y Buenos Aires

Acció comercial a Valparaíso (Xile) de l'ACT
Acció comercial a Valparaíso (Xile) de l'ACT
 
·         A Valparaíso (Xile), l’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha organitzat una presentació davant de 40 prescriptors turístics, durant la qual han pogut visitar l’exposició “Gaudí inventor” i participar en un taller de trencadís i un showcooking.
 
·         En el marc de la Fira del Llibre de Buenos Aires, on Barcelona és ciutat convidada, l’ACT i Turisme de Barcelona han presentat a prescriptors turístics i culturals les rutes literàries per Catalunya i Barcelona.
 
·         L’any 2018, més de 53.000 turistes xilens i més de 260.000 argentins van visitar Catalunya, generant uns ingressos de 106,4 milions d’euros i 416,8 milions d’euros respectivament.
 
L’Agència Catalana de Turisme, del Departament d’Empresa i Coneixement, ha organitzat una acció comercial a Valparaíso (Xile) amb l’objectiu de presentar l’oferta de Turisme Cultural de Catalunya als principals prescriptors turístics d’aquest país.
 
La presentació, en la qual també participen Turisme de Barcelona i LATAM Airlines, està adreçada a 40 prescriptors xilens (operadors turístics, mitjans de comunicació i influenciadors). En aquest marc, els assistents han tingut l’oportunitat de visitar l’exposició “Gaudí inventor”, que pot veure’s fins el 10 de maig al Parque Cultural Valparaíso, organitzada pel Gaudí Research Institute, i participar en un taller de trencadís modernista. També han assistit a un show cooking de la xef catalana Sofía Rodríguez que els ha explicat l’elaboració de plats de la gastronomia catalana.
 
Així mateix, l’Agència Catalana de Turisme i Turisme de Barcelona han presentat les rutes literàries per Barcelona i Catalunya en el marc de la Fira del Llibre de Buenos Aires, en la qual Barcelona és enguany la ciutat convidada. La presentació s’ha fet davant un grup d’operadors turístics, mitjans de comunicació i líders d’opinió culturals.
 
Perfil dels turistes xilens i argentins
 
L’any 2018, més de 53.000 turistes xilens van visitar Catalunya, generant uns ingressos de 106,4 milions d’euros, amb una despesa diària de 204,6 euros. Per la seva banda, l’any passat ens van visitar més de 260.000 turistes argentins, que van generar uns ingressos de 416,8 milions d’euros, amb una despesa mitjana diària de 250 euros.
 
Els turistes d’aquests països arriben per via aèria, s’allotgen en hotels i similars, i acostumen a passar de 4 a 7 nits a la nostra destinació. Acostumen a interessar-se pels productes relacionats amb l’enogastronomia i el relax i el benestar, així com pels creuers, els itineraris culturals i les activitats en espais naturals i a l’aire lliure.
 
L’Agència Catalana de Turisme va obrir en 2014 una oficina de promoció a Sao Paulo (Brasil) que s’encarrega de promocionar la destinació turística catalana als mercats de Brasil, Argentina, Xile, Perú i Colòmbia.
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes:
A Twitter de Turisme: https://twitter.com/turismecat
A Twitter d’Empresa:  https://twitter.com/empresacat
 
           
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia