Cultura

Kastanya.cat

S'obre el termini per inscriure grups al Kastanya.cat, el festival que promou l'ús del català i l'occità a través de la música

query_builder   2 maig 2019 10:18

event_note Nota de premsa

S'obre el termini per inscriure grups al Kastanya.cat, el festival que promou l'ús del català i l'occità a través de la música

Kastanyacat
La quarta edició del Kastanya.cat, el projecte que té per objectiu la promoció de l’ús del català i de l’occità mitjançant la música, obre la inscripció aquest dimecres, 1 de maig. El termini es tancarà el 31 de maig. El Kastanya.cat és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura amb el suport de Lleida Televisió i la col·laboració de l’Escola de Música L’Intèrpret i la sala Cotton Club de Lleida.
 
El Kastanya.cat no té caràcter competitiu i està obert a la participació de tota mena de formacions musicals: solistes, grups, corals, tant si són amateurs com si tenen discos al mercat. Tots els temes que interpretin han de ser en català o en occità.
 
El Kastanya.cat se centra en 2 eixos, el primer està integrat per 7 programes de televisió durant els quals es presenten els grups seleccionats i el segon és un gran concert final, que tradicionalment es du a terme en dates properes a festa de la castanyada. En aquesta edició tindrà lloc el 17 de novembre.
 
Els programes s’enregistraran els dissabtes 7, 8 i 14 de setembre i l’emissió a Lleida Televisió i la Xarxa de Televisions locals es durà a terme del 23 de setembre al 4 de novembre.
 
Per inscriure’s cal seguir les instruccions de l’apartat web dedicat al projecte.
 
Tota l’actualitat del Kastanya.cat es podrà seguir a través del web llengua.gencat.cat/kastanya i de la pàgina de facebook https://www.facebook.com/kastanyacat/.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia