Interior

Fotografia

Una delegació francesa i una colombiana visiten l'ISPC per conèixer el sistema formatiu i organitzatiu de les emergències a Catalunya

query_builder   10 maig 2019 18:22

event_note Nota de premsa

Una delegació francesa i una colombiana visiten l'ISPC per conèixer el sistema formatiu i organitzatiu de les emergències a Catalunya

Fotografia
Una delegació d’aspirants a oficials de l’Escola Nacional Superior d’Oficials de Bombers de França (ENSOSP) ha realitzat aquest matí una visita formativa a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC) per conèixer el model formatiu i el sistema organitzatiu de les emergències a Catalunya.
 
En concret, aquesta delegació, que duu a terme una visita a Catalunya de dos dies, ha estat rebuda per la directora de l’ISPC, Montserrat Royes, i pel Cap de l’Escola de Bombers i Protecció Civil (EBPC), Josep Maria Juncosa. El grup ha visitat les instal·lacions de l’Institut i ha pogut conèixer de primera mà el projecte de recerca per la innovació en la formació (GRIF). A més, també ha assistit a les pràctiques formatives de caporals i sergents de l’Ajuntament de Barcelona.  
 
Aquesta visita s’emmarca en la col·laboració establerta entre ambdues institucions per fer intercanvis formatius de comandaments del cos de Bombers.
 
Aquest tarda, la delegació ha fet  una visita al Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya (CECAT), on l’han rebut representants de la Direcció General de Protecció Civil.
 
Demà al matí, els responsables de l’ENSOSP es desplaçaran al parc de Bombers de la Zona Franca i al Centre d’Emergències de Barcelona, gestionat pels Bombers de Barcelona. També coneixeran la tasca de prevenció que duen a terme els Bombers de Barcelona a la Sagrada Família.
 
 
Visita dels bombers voluntaris de Sabaneta (Colòmbia)
 
Ahir, l’ISPC també va rebre la visita de tres comandaments dels bombers voluntaris de Sabaneta (Colòmbia) i una directora administrativa. Aquesta trobada es va dur a terme amb l’objectiu de conèixer els processos administratius i de formació dels Bombers a Catalunya.
 
Després de visitar les instal·lacions de l’Institut, la delegació també va conèixer el projecte GRIF i va assistir a les pràctiques formatives de caporals i sergents de l’Ajuntament de Barcelona.  

2  

Imatges

 Una delegació de l'Escola Nacional Superior d'Oficials de Bombers de França ha realitzat aquest matí una visita formativa a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

Una delegació de l'Escola Nacional Superior d'Oficials de Bombers de França ha realitzat aquest matí una visita formativa a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya 1901

L'ISPC tambe ha rebut una delegació de bombers voluntaris de Sabaneta (Colòmbia)

L'ISPC tambe ha rebut una delegació de bombers voluntaris de Sabaneta (Colòmbia) 92

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia