Direcció General de Comunicació

Altres Acords

Altres Acords de Govern

query_builder   4 maig 2010 14:08

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern

El Govern prorroga dos anys el Programa per a la creació de l’Oficina “Occitan en Catalonha”
 
El Govern ha aprovat avui prorrogar per dos anys la vigència del Programa per a la creació de l’Oficina “Occitan en Catalonha” fins que es faci efectiu el desplegament de la llei de l’occità. Aquest és un programa creat per Acord de Govern el juliol de 2007 que té com a objectiu garantir el desplegament legislatiu de la condició de llengua oficial que l’Estatut de Catalunya atorga a l’occità.
 
Altres objectius del programa són promoure i coordinar projectes i mesures d’impuls de la llengua occitana; fomentar la cooperació i la coordinació amb el Conselh Generau d’Aran en la promoció de l’occità a la Vall d’Aran i Catalunya; coordinar amb les institucions europees l’aprenentatge i l’ensenyament de l’occità, i mantenir un diàleg amb agents socials, entitats o universitats que treballen per a la promoció, el coneixement i la difusió de la llengua occitana.
 
 
Oferta de 62 places de metges avaluadors
 
El Govern ha aprovat l’oferta parcial d’ocupació pública de la Generalitat de 62 places per al cos de titulació superior, metge avaluador (subgrup A1) i per al cos auxiliar tècnic, auxiliars de laboratori (subgrup C2). La publicació de les convocatòries corresponents a aquesta oferta s’efectuarà en el termini màxim de 3 mesos.
 
En relació a la convocatòria de metges avaluadors, la Generalitat ha inclòs 3 places per a les persones que tinguin reconeguda la condició legal de disminuïdes. Aquesta nova oferta parcial d’ocupació pública respon al compromís del Govern de reduir les places d’interins entre el personal de l’Administració.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia