• L’EAPC ha acollit aquesta tarda l’acte de cloenda de la primera edició del Màster de Direcció Pública
  • El conseller Puigneró ha encoratjat l’alumnat a liderar el canvi per liderar la revolució digital en el si de l’Administració
Màster Direcció Pública
El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha presidit aquesta tarda l’acte institucional de cloenda de la primera edició del Màster de Direcció Pública organitzat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
 
Amb aquest acte s’ha tancat la primera edició d’aquest programa formatiu que han finalitzat després de quasi dos anys de formació 25 alumnes provinents d’administracions públiques catalanes i del seu sector públic, i d’entitats del tercers sector.
 
El conseller Puigneró ha celebrat l’èxit de primera edició del Màster i ha encoratjat els primers graduats del Màster de Direcció Pública de l’EAPC i la UOC a “liderar l’Administració del futur” com a “motors del canvi que implica la transformació digital”.
 
“Haurem de desaprendre algunes coses per aprendre’n d’altres”, ha explicat el conseller, “i en aquest procés el directiu públic hi té un paper fonamental”. “L’Administració pública catalana que volem és una administració digital pionera i proactiva, que utilitza la tecnologia i que posa les persones al centre”, ha afegit Puigneró. 
 
L’acte ha comptat també amb la participació de la vicerectora de Competitivitat i Ocupabilitat de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Àngels Fitó, així com de part del personal docent i de l’alumnat.
 
La vicerectora Fitó ha assegurat que "la col·laboració de la UOC amb l'EAPC s'ha anat enfortint amb el pas del temps, concretant-se en diverses accions no només en l'àmbit docent, sinó també en l'àmbit de la recerca i també a nivell institucional formant part del Consell Assessor dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC". 
 
 
Primera edició del Màster de Direcció Pública
 
El programa docent del Màster en Direcció Pública iniciat fa dos anys s’aixeca sobre quatre pilars: els coneixements, els valors, l’estratègia i el talent compartit entre els participants.
 
El Màster va néixer com una proposta innovadora de tercer cicle per formar el personal directiu públic del segle XXI i que ha comptat amb la Direcció amb un grup de professionals de reconegut prestigi, amb perfils acadèmics complementaris i amb una estreta vinculació amb el sector públic: la doctora Elisenda Malaret (UB), el doctor Xavier Antich (UdG), el doctor Agustí Cerrillo (UOC) i l’advocat Heribert Padrol.
 
S’ha comptat amb un claustre de professorat amb docents de l’àmbit acadèmic i experts del sector professional (uns 85 docents) que han facilitat aquest enfocament interdisciplinari i transversal.

3  

Imatges

Foto 1

Foto 1 1075

Foto 2

Foto 2 6268

Foto 3

Foto 3 5326