Ports

Ports de la Generalitat

El Govern promou els ports comercials a la fira BreakBulk de Bremen

query_builder   22 maig 2019 17:40

event_note Nota de premsa

El Govern promou els ports comercials a la fira BreakBulk de Bremen

  • Els ports de Palamós, Vilanova i la Geltrú, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar mostren el seu potencial a Alemanya, on busquen posicionar-se en el mercat internacional, captar nous clients i atreure nous tràfics de mercaderia
Ports de la Generalitat
La fira BreakBulk Europe 2019 és la fira internacional més important del sector de la càrrega de projectes i peces especials o project cargo, de mercaderia general i mercaderies a granel, que se celebra del 21 al 23 de maig a Bremen (Alemanya). Aquest és un certamen on participen ports, terminals, navilieres, consignataris, transitaris, transportistes i empreses d’equipaments i de càrrega.
 
L’empresa pública Ports de la Generalitat està present aquests dies a la fira alemanya, per donar a conèixer els ports de Palamós (Baix Empordà), Vilanova i la Geltrú (Garraf), Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i un dels molls del port industrial d’Alcanar (Montsià), amb l’objectiu de presentar les instal·lacions portuàries, els seus equipaments i els seus serveis de qualitat als principals sectors de càrrega i logística europeus.
 
Aquesta acció comercial forma part de la línia estratègica de Ports de la Generalitat, amb la finalitat de consolidar els tràfics d’aquests quatre ports catalans, captar nous clients i incrementar la importació i l’exportació de mercaderies en el mercat internacional. L’acció també ha de contribuir a presentar Catalunya com a hub logístic de referència al sud d’Europa.
 
El responsable Comercial de la Zona Portuària Nord de Ports de la Generalitat, David Ruiz, juntament amb el conseller delegat de l’empresa consignatària Fèlix Ribera e Hijos, Xavier Ribera, i el responsable d’operacions d’aquesta empresa consignatària, Pere Collell, han assistit a la BreakBulk a Bremen. David Ruiz ha mantingut trobades amb responsables de navilieres i empreses europees. En aquestes reunions s’han mostrat les instal·lacions competitives i preparades dels quatre ports. S’han donat a conèixer els serveis de qualitat que ofereixen per poder carregar i descarregar qualsevol classe de mercaderia general, mercaderies a granel i project cargo. S’han mostrat les grans superfícies d’esplanada per fer les operatives, així com el parc de maquinària especialitzada que compta amb un personal qualificat. De fet, Palamós, Vilanova, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar compten amb l’experiència de companyies consignatàries i estibadores amb una llarga trajectòria en el sector que adapten l’operativa i el temps a les necessitats de cada client.
 
 
22 de maig de 2019
 

1  

Imatges

Ports de la Generalitat participa a la fira BreakBulk a Bremen

Ports de la Generalitat participa a la fira BreakBulk a Bremen 285

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 318

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia