Territori

Adjudicada la redacció de l'estudi informatiu de la variant nord d'Olot

query_builder   3 juny 2019 13:20

event_note Nota de premsa

Adjudicada la redacció de l'estudi informatiu de la variant nord d'Olot

  • L’actuació analitzarà les diverses alternatives de traçat del tram entre el futur enllaç Olot oest i la connexió amb l’A-26
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat la redacció de l’estudi informatiu de la variant nord de la C-37 al seu pas per Olot, en concret en el tram entre el futur enllaç oest i la connexió amb l’A-26. Aquesta infraestructura té com a objectiu millorar la mobilitat a l’entorn del municipi i, juntament amb la variant de les Preses i un altre tram de la variant d’Olot, completar el corredor Vic – Olot per Bracons.
 
L’estudi, del qual ara s’adjudica la redacció, analitzarà les diverses alternatives de traçat del tram, d’uns quatre quilòmetres de longitud. L’àmbit s’inicia al futur enllaç Olot oest --boca nord del futur túnel de la Pinya-- i finalitza a l’actual enllaç entre les carreteres A-26 i C-153 (final de l’autovia Besalú – Olot).
 
La nova carretera disposarà de tres connexions amb la xarxa local: dos als extrems de l’actuació (enllaç Olot oest i enllaç amb l’A-26/C-153), i un enllaç central a l’alçada del polígon industrial Pla de Baix.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 90

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia