Direcció General de Comunicació

nomenaments

Nomenaments

query_builder   4 juny 2019 15:08

event_note Nota de premsa

Nomenaments


 
Daniel Marco i Pàrraga, director general d’Innovació i Economia Digital al Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
 
Nascut a Barcelona l’any 1974.
 
És enginyer electrònic i enginyer tècnic industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Compta també amb un MBA per ESADE Business School.
 
Des de l’any 2014 ha estat director de l’estratègia de Govern SmartCatalonia, el programa per convertir Catalunya en un ‘Smart Country’ de referència internacional. Del 2012 al 2014 ha estat director de l’Agenda Digital per a Catalunya 2020, i del 2007 al 2012, responsable de Promoció Industrial TIC de la Generalitat de Catalunya.
 
Prèviament va desenvolupar la seva carrera professional durant vuit anys en l’àmbit privat, on ha estat consultor i director de projectes a Doxa Consulting Group i responsable de comunicacions en un grup d’R+D a Philips Consumer Electronics a Eindhoven (Països Baixos). A més, exerceix com a docent de diversos postgraus i màsters universitaris per a la UPC i la UB, i com a mentor en programes d’emprenedoria tecnològica.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia