Direcció General de Comunicació

dones

El Govern aprova la creació del màxim òrgan de coordinació institucional per lluitar contra la violència masclista

query_builder   11 maig 2010 14:06

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la creació del màxim òrgan de coordinació institucional per lluitar contra la violència masclista

• Impulsarà, farà el seguiment i avaluarà les actuacions sobre la violència masclista que dur a terme el Govern
• Estarà format per membres en representació del Govern i representants d'organitzacions socials i professionals
El Govern ha aprovat la constitució de la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència masclista. Aquest organisme, previst a la Llei del dret de les dones a eradicar la violència masclista, impulsarà, farà el seguiment i avaluarà les actuacions sobre la violència masclista que duen a terme els departaments de la Generalitat. També s'encarregarà de fomentar la participació i col•laboració del Govern amb les entitats i òrgans de la societat civil que treballen en aquest àmbit.
La Comissió, presidida per la consellera d'Acció Social i Ciutadania, estarà formada per una quarantena de membres en representació del Govern. També podran incorporar-se representants d'una trentena d'organitzacions socials i professionals a criteri de les mateixes entitats.
La Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència masclista permetrà avançar en la prevenció i la identificació precoç de les situacions de violència masclista que pateixen les dones. L'Institut Català de les Dones oferirà suport tècnic, mitjans personals i materials al nou organisme.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia