Loteries de Catalunya

Fotografia d'un bitllet

Comença el compte enrere pel sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Joan 2019

query_builder   20 juny 2019 12:16

event_note Nota de premsa

Comença el compte enrere pel sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Joan 2019

  • El sorteig es podrà veure a través del web de Loteria de Catalunya el dilluns, 24 de juny, a partir de les 13 hores
  • Els bitllets es podran comprar el mateix dia per Internet i als establiments que disposin de terminal, fins a les 11 hores
Fotografia d'un bitllet
El proper dilluns, 24 de juny, tindrà lloc el primer sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Joan, que estarà conduït pel presentador del programa “Tot es mou” de TV3, Lluís Marquina, i es podrà veure a través del web de Loteria de Catalunya a partir de les 13 hores. 
 
Loteria de Catalunya mantindrà oberta la venda de bitllets fins a les 11 hores del dilluns, 24 de juny. Els números es podran comprar el mateix dia i durant el cap de setmana per Internet i als establiments que estiguin oberts, com poden ser estancs que venguin premsa, quioscos, bars o benzineres, i que disposin d’un terminal que imprimeix al moment el bitllet amb el número escollit. Fins aleshores, els bitllets de la Grossa de Sant Joan es poden comprar als més de 2.200 punts de venda habituals i a qualsevol de les botigues de les principals cadenes de supermercats de Catalunya com Bonpreu, Carrefour, Caprabo, Condis, Sorli, entre d’altres.
 
Un premi extraordinari de 3 milions i 175 premis especials de 10.000 euros
 
La Grossa de Sant Joan estrena la seva primera edició amb un premi extraordinari de 3 milions d’euros per a un bitllet quan coincideixin el número i la sèrie. També es premiaran les 5 xifres i totes les terminacions d’aquest número guanyador, així com el número anterior i posterior. A més, es faran 5 extraccions addicionals de cinc xifres amb un premi de 10.000 euros cadascun per bitllet de 6 euros. Com cada número té 35 bitllets, hi haurà 175 premis especials de 10.000 euros.
 
La Grossa de Sant Joan ha sortit al carrer, a 6 euros el bitllet, i amb una tirada de 16,8 milions d’euros: 14,4 milions en paper i 2,4 milions en suport digital (a través del terminal i per la compra online). S’han posat a la venda 80.000 números, amb un total de 35 bitllets per número: 30 físics i 5 virtuals.
 
Cobrament dels premis
 
Les persones que hagin obtingut un premi inferior als 1.000 euros podran demanar a qualsevol dels 2.200 punts de venda autoritzats una transferència directa al compte bancari, que s’haurà de fer efectiva en un termini màxim de 48 hores. Aquest nou sistema també és vàlid pels sortejos d’altres productes de Loteria de Catalunya, com són la Ràpid, la 6/49, el Trio i l’Express. 
Tots aquests establiments del canal comercial de Loteria de Catalunya, principalment estancs, llibreries, quioscos i bars, també podran pagar premis en metàl·lic fins a 120 euros. Els premis a partir de 50 euros també es podran cobrar a qualsevol oficina de Caixabank.
 
Els premis de qualsevol import es podran cobrar durant els 90 dies després de la data del sorteig, és a dir, fins al 22 de setembre  a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via 639, de Barcelona.
 
Si el bitllet guanyador s’ha comprat per internet, el premi es rebrà automàticament al moneder del compte o, en el cas que l’import sigui superior a 600 euros, al compte bancari que es va facilitar en el moment del registre al web de Loteria de Catalunya.
 
Per cobrar els premis s’haurà de presentar el bitllet original de la Grossa de Sant Joan 2019. Igualment, tota la informació sobre el cobrament estarà disponible a loteriadecatalunya.cat.
 
 
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 273

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia