Cultura

Quiz Museum

El Museu d'Arqueologia de Catalunya participa en la tercera edició del Museum Quiz Summer Tour

query_builder   21 juny 2019 13:00

event_note Nota de premsa

El Museu d'Arqueologia de Catalunya participa en la tercera edició del Museum Quiz Summer Tour

  • Quatre museus de Barcelona organitzen aquest joc de trivial per equips, que començarà el 3 de juliol
Museum Quiz Summer Tour
El Museu d’Arqueologia de Catalunya , el Museu Marítim de Barcelona, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona es tornen a unir aquest estiu per presentar la tercera edició del Museum Quiz Summer Tour. Es tracta d’un joc de Trivial per equips que es jugarà, consecutivament, a cada un dels quatre museus participants, cada dimecres des del 3 fins al 24 de juliol. L’activitat és gratuïta, amb inscripció prèvia. Tota la recaptació anirà destinada a l’ONG Proactiva Open Arms.
 
El Museum Quiz Summer Tour s’inspira en el pub quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips que es juga als pubs de Gran Bretanya, amb tant d’èxit, que s’ha estès per tot el món. Els quatre museus de la ciutat han adaptat aquest joc que consisteix en tres rondes de deu preguntes i respostes d’un nivell equiparable al trivial i que faran referència a la temàtica de cada un dels museus. Les preguntes, que s’han de respondre per escrit, les formula el quizmaster, l’actor i humorista Alberte Montes, responsable de conduir i animar una sessió que transcorre en un ambient distès i amb servei de bar.
 
Per participar en el Museum Quiz Summer Tour, cal ser més gran de 18 anys; apuntar-se en equip (mínim de 4 persones i màxim de 6) i tenir ganes de passar-s’ho bé i viure la màgia dels museus a la nit. Cada grup haurà de tenir el seu nom d’equip, i es podrà apuntar a una o més sessions. És imprescindible inscripció prèvia a través d’aquest enllaç: http://www.macbarcelona.cat/Agenda/Museum-Quiz-Summer-Tour
 
El Museum Quiz Summer Tour 2019 compta amb el patrocini de la Fundació DAMM i la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona.
 
Programa del Museu Quiz Summer Tour 2019

3 de juliol: Museu d’Arqueologia de Catalunya
10 de juliol: Museu Marítim de Barcelona
17 de juliol: Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Museu Blau)
24 de juliol: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia