Direcció General de Comunicació

classe

El Govern aposta pel talent dels treballadors i treballadores públics en la formació interna

query_builder   3 juliol 2019 13:45

event_note Nota de premsa

El Govern aposta pel talent dels treballadors i treballadores públics en la formació interna

  • Els treballadors i treballadores públics que imparteixin formació interna dins l’horari habitual no hauran de recuperar el temps invertit
 
  • El Govern aposta per la transferència de coneixements i habilitats per millorar la qualitat dels serveis públics
El Consell Executiu ha donat llum verda a un acord sobre la formació interna dels treballadors i treballadores de l’Administració pública que implica els diferents departaments de la Generalitat i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. L’Acord preveu que si la formació interna s’imparteix dins l’horari habitual de treball, el personal formador no té l’obligació de recuperar el temps invertit.
 
La prestació de serveis públics de qualitat requereix que els servidors i servidores públics adquireixin de forma permanent nous coneixements i noves habilitats i, en aquest sentit, la formació constitueix un instrument imprescindible per al seu desenvolupament professional.
 
A més, pretén contribuir a l’adquisició d’aquests nous coneixements i habilitats i, alhora, fomentar i transmetre una cultura i uns valors comuns de servei públic. El text aprovat avui ratifica l’Acord de la Mesa Sectorial de Negociació del personal d’administració i tècnic sobre aquesta qüestió signat el passat mes de maig.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia