Direcció General de Comunicació

Hospital

El Govern autoritza al Consorci Hospital Clínic de Barcelona l'adquisició d'un edifici al carrer de Casanova per serveis no assistencials

query_builder   3 juliol 2019 13:45

event_note Nota de premsa

El Govern autoritza al Consorci Hospital Clínic de Barcelona l'adquisició d'un edifici al carrer de Casanova per serveis no assistencials

  • Aquest immoble, que té una superfície de 2.360 m2, està situat just davant de la Facultat de Medicina
El Govern ha autoritzat al Consorci Hospital Clínic de Barcelona l’adquisició d’un edifici d’oficines situat al carrer de Casanova número 150, just davant de la Facultat de Medicina, per un import de 7.300.000 euros, més els impostos que siguin aplicables.
 
Aquest edifici, que té una superfície de 2.360 m2, es dedicarà a serveis no assistencials. Actualment el Clínic ocupa 100.000 m2 a l’edifici del carrer de Villarroel i uns 25.000 m2 a la Maternitat.
 
L’espai que s’alliberi a l’hospital es destinarà a activitats assistencials, especialment d’urgències i d’oncologia. Això representa una mesura davant de la falta d’espai que té el Clínic.
 
L’Hospital Clínic de Barcelona és un hospital públic universitari amb una història centenària. Amb una plantilla de 4.500 professionals, és un dels principals centres d’assistència mèdica de l’Estat i el primer en producció científica. Ofereix una assistència de qualitat, una investigació biomèdica del màxim nivell competitiu i una gran dedicació docent per formar professionals. Tot plegat, s’emmarca en l’excel·lència d’una gestió equilibrada, amb l’objectiu d’oferir a la societat una medicina humanitzada d’avantguarda.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia