Cultura

El Departament de Cultura posa en valor la importància del festival Sónar i confia que la 26a edició se celebrarà amb normalitat

query_builder   15 juliol 2019 18:05

event_note Nota de premsa

El Departament de Cultura posa en valor la importància del festival Sónar i confia que la 26a edició se celebrarà amb normalitat

Davant la situació originada per la vaga del servei de Rigging de Fira Barcelona i la possible afectació a la celebració de la 26a edició del festival Sónar, el Departament de Cultura confia en la resolució del conflicte i posa en valor la importància del festival per a la cultura del país.
 
Amb una trajectòria de 26 anys lligada a Catalunya, el Sónar és un referent entre els festivals de música internacional i una plataforma imprescindible per l’escena musical i artística catalana.
 
Cada estiu, el Sónar reuneix a la ciutat comtal milers d’aficionats a la música –el 2018, la cita musical va atraure 126.000 espectadors, dels quals un 46% estrangers– i les personalitats més destacades de l’escena internacional en els àmbits de la cultura, la creativitat, la tecnologia i el negoci musical. El prestigi i posicionament internacional del festival contribueixen a posar Catalunya a l’avantguarda de la música, la innovació i la tecnologia mundials.
 
El Sónar també genera un impacte econòmic important en la ciutat de Barcelona: cada any, prop de 2.000 persones treballen en la seva organització i muntatge, i el retorn en forma d’ingressos directes al sector comercial de la ciutat es calcula en 124 milions d’euros (en dades del 2016, les últimes disponibles).
 
El Departament de Cultura desitja que la 26a edició del Sónar sigui, de nou, un èxit que contribueixi a la promoció internacional dels artistes catalans.
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia