Direcció General de Comunicació

Parc Olímpic del Segre (Autor: Ajuntament de la Seu)

El Govern destina 325.000 euros a les obres de reforma del Parc Olímpic del Segre a la Seu d'Urgell

query_builder   23 juliol 2019 14:39

event_note Nota de premsa

El Govern destina 325.000 euros a les obres de reforma del Parc Olímpic del Segre a la Seu d'Urgell

·       El Parc del Segre ha estat escollit per a la celebració del Campionat del món de Piragüisme Canoa 2019, eslàlom i descens esprint
 
El Govern ha aprovat avui autoritzar al Consell Català de l’Esport a atorgar una subvenció de 350.000 euros a Parc del Segre SA per col·laborar en el finançament de les obres de reforma del parc urbà i dels remuntadors del Parc Olímpic del Segre a la Seu d’Urgell.
 
El Parc del Segre ha estat escollit per a la celebració del Campionat del món de Piragüisme Canoa, en les disciplines d’eslàlom i descens esprint. Aquesta competició oficial de la Federació Internacional de Piragüisme és classificatòria i hi participaran la major part dels països que competiran a Tòquio 2020. Hi ha prevista una participació d’uns 60 països dels 5 continents.
 
Per tal d’acollir el campionat en les millors condicions possibles, són necessàries aquestes obres de reforma. Atès que l’entitat no té recursos propis suficients per assumir el cost del condicionament de les instal·lacions i tampoc es pot acollir a cap de les convocatòries d’ajuts públics existents, ha sol·licitat un ajut per import de 325.000 euros al Consell Català de l’Esport. El Parc Olímpic del Segre ha presentat un projecte de gestió de la instal·lació i entre els principals beneficiats d’aquesta remodelació hi ha el Centre de Tecnificació de Piragüisme de la Seu d’Urgell, que recollirà el llegat d’aquesta prova. 
 
La Secretaria General de l’Esport, a través del Consell Català de l’Esport, considera important donar-hi suport perquè l’organització d’aquest campionat internacional sigui un èxit per al territori i per al conjunt del país.
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia