Direcció General de Comunicació

Govern

El Govern de la Generalitat aprova el pressupost per a l'arrendament de 263 vehicles lleugers per al cos de Bombers de la Generalitat

query_builder   1 agost 2019 14:42

event_note Nota de premsa

El Govern de la Generalitat aprova el pressupost per a l'arrendament de 263 vehicles lleugers per al cos de Bombers de la Generalitat

Govern

 
El Govern ha aprovat avui la despesa per a l’arrendament de 263 vehicles lleugers destinats a la renovació del parc mòbil del Cos de Bombers de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments. Aquest arrendament suposarà una inversió per part del Departament d’Interior de 18.513.000,00 €.
 
Els Bombers de la Generalitat compten amb un parc mòbil de 360 vehicles lleugers i l’acord respon a la necessitat de disminuir l’antiguitat i el desgast d’aquesta tipologia de vehicles, actualitzant i millorant el parc mòbil amb criteris d’eficiència energètica i mediambiental, incorporant nova tecnologia en sistemes de seguretat mecànica, reduint la despesa de manteniment i incrementant la seguretat i el confort dels seus ocupants.
 
D’aquests 263 vehicles lleugers, 180 seran per substituir unitats de propietat que es donaran de baixa i la resta cobriran les baixes d’altres unitats que finalitzen el seu contracte d’arrendament. La tipologia dels vehicles substituïts són:
 
·       30 UTP_unitat de transport personal
·       34 USL_unitat de suport logístic
·       57 UPCL_unitat de personal i càrrega lleugera
·       13 UCA_unitat de càrrega
·       129 UPC_unitat de personal i càrrega.
 
La durada d’aquesta nova adjudicació d’arrendament serà de cinc anys i la previsió és que les primeres unitats s’incorporin a principis de l’any 2020 mentre que la resta ho faran esgraonadament. D’aquesta manera, la data mínima de matriculació dels vehicles restants de la flota dels Bombers de la Generalitat, serà superior a l’any 2006.
 
Aquesta licitació estava prevista en el Pla Estratègic de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments per al període 2017-2022.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia