Direcció General de Comunicació

CIMNE

El Govern aportarà 8,4 M€ al Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria

query_builder   1 agost 2019 14:47

event_note Nota de premsa

El Govern aportarà 8,4 M€ al Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l'Enginyeria

 

·       Aprovada la subscripció del contracte programa 2020-2023 amb aquest consorci públic format pels departaments de Territori i Sostenibilitat i d’Empresa i Coneixement i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
 
 
El Consell Executiu ha aprovat avui la subscripció del primer contracte programa, 2020-2023, entre el Govern, mitjançant els departaments de Territori i Sostenibilitat i d’Empresa i Coneixement, i el consorci públic del Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l’Enginyeria (CIMNE), amb un import total de 8,4 milions d’euros.
 
El CIMNE, integrat pel Govern i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), es va crear el 1987  amb el suport de la UNESCO per promoure la investigació dels mètodes numèrics i la seva aplicació per a la solució de problemes científics i tecnològics de l’enginyeria civil, ambiental, mecànica, aeronàutica i naval.
 
És un centre internacional de recerca i desenvolupament de referència i l’objectiu del contracte programa és potenciar-lo perquè pugui esdevenir un referent, consolidant la seva projecció  internacional i reforçant la seva estructura de transferència de coneixement. El presideix el conseller de Territori i Sostenibilitat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia