• El conseller ha presentat el fòrum de debat en l’àmbit de l’administració digital que se celebrarà els dies 17 i 18 de setembre a Barcelona
  • Sota el lema “Connectant experiències revolucionàries”, el Congrés aplegarà més de 1.400 congressistes al voltant de vuitanta sessions
CGD2019
“El Congrés de Govern Digital demostra que l’Administració i el sector públic català són motors de la innovació digital, una de les nostres prioritats”, ha afirmat el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, durant la presentació de l’edició d’enguany del Congrés. Puigneró ha explicat que el fòrum serà un punt de trobada per “connectar experiències revolucionàries que permetin donar resposta a les noves necessitats d’una ciutadania digitalment apoderada”.
 
El conseller Puigneró ha remarcat que el Govern té projectes molt ambiciosos perquè l’Administració catalana sigui un referent d’eficiència del segle XXI. I ha avançat que “en els propers mesos parlarem del nou Decret de l’Administració digital, una nova manera d’oferir serveis personalitzats de forma proactiva i un canvi en la manera de treballar del personal públic”.
 
Puigneró ha presentat el Congrés de Govern Digital, que se celebrarà a Barcelona els dies 17 i 18 de setembre, acompanyat de la directora gerent del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), Marga Bonmatí, i el president de Localret, Xavier Fonollosa.
 
Marga Bonmatí ha definit el Congrés com “un aparador de projectes que facilitarà l’intercanvi d’experiències per transformar digitalment el sector públic català”. Bonmatí ha destacat les principals dades del fòrum que té previstos més de 1.400 participants i mes de 150 ponents.
 
Per la seva banda, el president de Localret, Xavier Fonollosa, ha subratllat el nivell de col·laboració entre les administracions locals i la Generalitat per aconseguir el nivell de connectivitat que el país necessita.
 
El Congrés està dirigit a responsables polítics, jurídics i tècnics de les administracions públiques, així com per a directius i experts de l’àmbit privat. S’articularà al voltant de vuitanta sessions i nou taules rodones que responen a set àmbits temàtics:
 
1.    Governança digital
2.    Canvi cultural a l’administració
3.    Confiança digital
4.    Identitat digital
5.    Serveis públics digitals, proactius i personalitzats
6.    Tecnologies avançades
7.    Infraestructures
 
Organitzat pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, a través de l’AOC, i Localret, el Congrés té per objectiu donar resposta als nous reptes que es deriven de la revolució social, econòmica i cultural que suposa la societat digital.

2  

Imatges

Fotografia 1

Fotografia 1 2188

Fotografia 2

Fotografia 2 1847