Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   3 setembre 2019 14:21

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Laura Martínez Portell, presidenta de l’Institut Català de les Dones
Nascuda a Mataró el 1970
 
És llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida. Té un màster en Gestió i Direcció de Recursos Humans pel Centro de Estudios Financieros i un postgrau en Pràctica Jurídica per l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Mataró. Ha realitzat diversos cursos d’especialització en matèria de violència de gènere; jurisdicció de menors o mediació civil, mercantil i familar.
 
Actualment és regidora de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i vicepresidenta tercera del Consell Comarcal del Maresme. Ha estat vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona i, entre d’altres càrrecs, diputada de Benestar Social, Salut Pública, Consum i Relacions Internacionals.
 
En l’àmbit privat ha exercit com a advocada especialista en Dret de Família i Violència sobre la Dona al gabinet de Iure Advocats; ha estat responsable del Departament Jurídic i Recursos Humans del Camalloll Quatre S.L. i responsable de contractació i relacions públiques a Ceuta S.A.
 
 
Isidre Sala Queralt, delegat del Govern als Estat Units
Nascut a Camarasa el 1973
 
És llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Té un màster en Diplomàcia i Acció Exterior per la Universitat Pompeu Fabra, un curs de “Business Strategies at the Base of the Pyramid” per l’IESC (Argentina) i la Universitat de Cornell (USA). Així mateix, té un postdoctorat en Estudis de Desenvolupament per la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, parla 6 llengües i té una experiència internacional extensa.
 
Ha estat director general d’Afers Globals del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència del Govern de la Generalitat de Catalunya des de l’abril al setembre del 2019. Fins llavors, havia estat director general d’Afers Multilaterals i Europeus. En exercici d’aquests càrrecs, s’ha encarregat d’establir la cooperació entre el Govern i organitzacions multilaterals amb l’objectiu de maximitzar la contribució de Catalunya als principals reptes globals.
 
Des del 2014 fins al 2017, es va dedicar a les institucions financeres i a altres Organitzacions Internacionals amb mandat econòmic com a especialista en institucions financeres Internacionals. Des del 2004 al 2014, va treballar a ACCIÓ, a la divisió de Cooperació Internacional i en va ser nomenat director el 2008. En l’exercici de les seves funcions, va liderar la divisió encarregada de promoure l’accés de les empreses catalanes a les Institucions Financeres Internacionals explorant noves oportunitats de negoci i implementant l’assistència tècnica a projectes.
 
Anteriorment, entre el 1997 i el 2004, va assumir el paper de desenvolupador de negocis al departament internacional de dues firmes catalanes de renom, eixamplant l’àrea d’influència a nous mercats.
 
Robert Fabregat i Fuentes, director general de Recerca i Innovació en Salut
 
Nascut a Barcelona el 1980
 
És llicenciat en Química (UB), doctor per la facultat de Farmàcia (UB) i màster en Gestió de Projectes (La Salle-URL).
 
Fins ara, era el cap del Gabinet de la consellera de Salut, Alba Vergés. Professionalment, va ser promotor i gerent d’un centre d’R+D i transferència tecnològica amb la indústria farmacèutica de la UB, i gestor de projectes a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC). Des de l’àmbit privat també ha dirigit projectes internacionals complexos en els camps de la salut i la biomedicina, amb la participació de desenes de centres de recerca, organismes públics i empreses. També ha estat professor associat de la UB i coautor de diversos articles científics.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia