Direcció General de Comunicació

Altres Acords de Govern

Altres Acords

query_builder   10 setembre 2019 13:15

event_note Nota de premsa

Altres Acords

El Govern aprova la distribució i el traspàs de les competències, activitats i serveis del Consell Comarcal del Barcelonès
 
El Govern ha aprovat la distribució i el traspàs de les competències, activitats i serveis del Consell Comarcal del Barcelonès i dels organismes, entitats i empreses vinculats o dependents. Es traspassen a les administracions destinatàries les funcions i els serveis, així com els béns, els drets, les obligacions, els mitjans personals i els crèdits pressupostaris corresponents.
 
Amb l’aprovació d’aquest Decret, la Comissió gestora del Consell Comarcal del Barcelonès, passa a configurar-se com a Comissió liquidadora del Consell Comarcal del Barcelonès. Correspon a la Comissió liquidadora fer el seguiment i vetllar pel procés de traspassos i de liquidació del Consell Comarcal del Barcelonès establerts en aquest Decret.
 
La Comissió liquidadora pot dur a terme aquelles actuacions que siguin necessàries per a l’administració ordinària de l’extint Consell Comarcal del Barcelonès i garantir la gestió i la prestació dels serveis fins la finalització del procés de traspassos i la liquidació dels béns, drets i obligacions del Consell Comarcal del Barcelonès.
 
 
Tres línies d’ajuts per a millores en equipaments culturals i patrimoni, finançades amb fons FEDER
 
El Departament de Cultura ha informat el Govern que aquest dijous s’obren tres convocatòries d’ajuts per a equipaments museístics, patrimoni cultural, i equipaments escènics i musicals, que comptaran amb una important aportació de fons provinents de la Unió Europea.
 
Els projectes d’inversió serviran per a millores en aquests equipaments centrades en tres eixos: les TIC i les aplicacions mòbils per conèixer i adaptar-se a les necessitats de públics i participants culturals i millorar l’oferta de serveis; per a inversions en eficiència energètica als edificis; i per a la conservació, protecció i foment del patrimoni cultural.
 
El fons FEDER està dirigit a entitats del sector públic on participa la Generalitat de Catalunya de forma no majoritària, fundacions i altres entitats privades sense finalitat de lucre. El fons suposarà una aportació d’inversió de més de dues desenes de milions per als equipaments que compleixin els requisits de convocatòria. El cofinançament dels ajuts FEDER és d’un 50% de la despesa subvencionable.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia