Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

DARP

Èxit d'assistència en la 39 Mostra de Vins i Caves de Catalunya amb gairebé 100.000 tastos de vins i caves

Els assistents i els cellers han valorat de forma molt positiva el nou emplaçament al barri de Sant Antoni

query_builder   25 setembre 2019 15:00

event_note Nota de premsa

Èxit d'assistència en la 39 Mostra de Vins i Caves de Catalunya amb gairebé 100.000 tastos de vins i caves

Els assistents i els cellers han valorat de forma molt positiva el nou emplaçament al barri de Sant Antoni

DARP
Enguany, la Mostra ha comptat amb un públic més local, familiar i amb interès pel món del vi
La 39a Mostra de Vins i Caves de Catalunya va tancar ahir les seves portes amb unes molt bones xifres d’assistència i bones sensacions per part dels cellers, els assistents i l’organització. L’estrena d’ubicació a la Ronda de Sant Antoni, al costat del mercat, s’ha valorat positivament per la seva centralitat al bellmig de la ciutat i per comptar amb un públic més local, familiar i amb interès pel món del vi.
 
La Mostra de Vins i Caves de Catalunya ha aplegat durant els dies de la Mercè, del 20 al 24 de setembre, més de quaranta cellers de diferents Denominacions d’Origen Catalanes. es van repartir 16.000 copes de vi i gairebé 100.000 tastos de més de 400 vins durant els cinc dies. Cellers i entitats vinculades al món del vi van organitzar un total de 17 activitats dirigides en la Sala de Tast de la Mostra, amb una assistència de 680 persones. 
 
El director general de l’INCAVI, Salvador Puig mostra la seva satisfacció: “La relació entre el barri de Sant Antoni i la 39a Mostra ha estat molt positiva, des el primer moment el barri s’ha fet seva la Mostra i això es notava en l’ambient d’aquests dies, amb molts assistents del barri i famílies, així com en la rebuda per part del Mercat i els comerciants de la zona”. Pel que fa el nou emplaçament, en comparació amb d’altres edicions, Salvador Puig opina que “tot i ser un espai més reduït que a Lluís Companys, estem contents i els cellers així també ens ho han manifestat. Per tant, la nostra intenció és continuar en aquest mateix espai en la propera edició”. 
 
D’altra banda, Ramon Sentmartí, director gerent de Prodeca, explica que “una bona manera de vendre els vins i els caves al món és des de Barcelona i Catalunya. Si els coneixem i els apreciem, en som ambaixadors”. Segons Sentmartí, “la Mostra ha estat un any més clau en aquesta missió”.
La Mostra l’organitza el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP), a través de l’INCAVI i PRODECA.
 
Fotos: Podeu descarregar imatges de la 39a Mostra a: https://www.flickr.com/photos/incavicat/albums/72157711058710073
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia