Direcció General de Comunicació

Nissan

El Govern autoritza concedir una subvenció directa a Nissan per millorar la competitivitat de la planta de Barcelona

query_builder   1 octubre 2019 12:43

event_note Nota de premsa

El Govern autoritza concedir una subvenció directa a Nissan per millorar la competitivitat de la planta de Barcelona

  • Aquests diners es destinen al projecte d’una nova planta de pintures que comportarà un salt tecnològic
  • El projecte d’inversió respon als objectius de competitivitat empresarial i sostenibilitat de l’activitat que es contemplen tant al Pla de Govern com al Pacte nacional per a la indústria
 
El Govern ha aprovat autoritzar al Departament d’Empresa i Coneixement a concedir una subvenció directa a Nissan Motor Ibérica per al projecte d’inversió en una nova planta de pintures, per un import de 3 milions d’euros distribuïts en les anualitats 2020, 2021 i 2022.
 
Nissan té prevista una inversió en la implantació d’una nova planta de pintures amb els següents objectius: reduir les emissions i el consum energètic; millorar la qualitat i la competitivitat; i millorar l’ergonomia de l’operació.
 
La inversió comportarà un salt tecnològic significatiu que millorarà la competitivitat de la planta de Barcelona i la posicionarà de forma més favorable per optar a la fabricació de nous models o respondre a eventuals increments de la demanda.
 
En aquest sentit, el projecte d’inversió respon als objectius de competitivitat empresarial i sostenibilitat de l’activitat que es contemplen tant al Pla de Govern com al Pacte nacional per a la indústria.
 
Nissan és la segona empresa industrial per dimensió de Catalunya, amb una plantilla d’uns 5.100 treballadors i un efecte tractor fonamental per al conjunt del sector productiu, ja que s’estima que genera uns 15.000 llocs de treball addicionals a Catalunya en les operacions industrials del seus proveïdors.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia