Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   1 octubre 2019 12:45

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Guadalupe Gómez Melis, presidenta del Consell Català d’Estadística del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda
 
Nascuda a Barcelona l’any 1957.
 
Llicenciada en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona i doctora en Estadística per la Columbia University of New York (Estats Units). Va ser professora ajudant a la Ohio State University, des de l’any 2005 és catedràtica del Departament d’Estadística i Investigació Operativa de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i ha estat, en diverses ocasions, Visiting Scientist al Departament de Bioestadística de Harvard University, Boston (USA). També és professora de la Barcelona Graduate School of Mathematics
 
A la UPC, ha exercit els càrrecs de vicepresidenta, secretària i vocal de la Comissió de Selecció i Avaluació del Personal Docent i Investigador (2003-2008) i vicedegana de Postgrau de la Facultat de Matemàtiques i Estadística  (2012-2015), entre d’altres.
 
La seva trajectòria científica ha estat primordialment centrada en la Bioestadística i, en particular, en l’Anàlisi de la Supervivència i els assajos clínics, amb caràcter interdisciplinari amb aplicacions en l’àrea de la salut (càncer, VIH-SIDA, cardiovascular) i tecnologia dels aliments. Ha publicat nombrosos articles científics en revistes especialitzades d’arreu del món i ha estat investigadora principal en molts altres projectes competitius. 
 
Va ser presidenta de la Sociedad Española de Biometria (1999-2000) i presidenta de la Societat Catalana d’Estadística (2012-2104). 
 
Actualment, lidera el Grup de Recerca en Bioestadística i Bioinformàtica (GRBIO), coordina el Programa de Doctorat Interuniversitari de Bioinformàtica de la UPC, és editora executiva de la revista SORT, és la representat europea al Caucus for Women in Statistics i membre electe al Council de la International Biometric Society.
 
 
Elisabet Nebreda Vila, directora general d’Afers Globals del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
 
Nascuda a Barcelona l’any 1981
 
És llicenciada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, té un màster en Relacions Internacionals per la Universitat de Nottingham (Anglaterra) i un postgrau en Dret de la Unió Europea per la Universitat de Barcelona.
 
Des del 2008 al 2014, ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional treballant a la consultora GEA - Gabinet Europeu d’Assessorament. Posteriorment, va treballar durant quatre anys i mig al Parlament Europeu com a assessora del Grup Parlamentari Verds/ALE en matèria de drets, llibertats, justícia i assumptes interiors, així com en afers exteriors (2014-2018).
 
Des del gener de 2019 i fins ara, ocupava el càrrec d’adjunta al cap del gabinet del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, des d’on donava suport i assistència a les activitats del conseller i coordinava les unitats que en depenen.
 
 
Pere Ferrer Sastre, director general de la Policia del Departament d’Interior
 
Nascut a Barcelona l’any 1982.
 
Llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat de Barcelona.
 
Des de 2007 a 2008, ha estat tècnic de medi ambient a la Cellule Environnement Rhône dels Services Industriels de Genève, una empresa de serveis de distribució d'aigua, gas, electricitat i calor, gestió d'aigües residuals i residus sòlids de Ginebra, Suïssa. Posteriorment, ha estat tècnic de medi ambient de l’Àrea d’Impacte Ambiental a la Divisió d’Enginyeria Ambiental de Auditorias e Ingenierias SA AUDING (2009-2011).
 
Des de 2011 i fins al 2015, ha estat cap de gabinet de la Regidoria de Mobilitat a l’Ajuntament de Barcelona i, posteriorment, cap de gabinet del conseller d’Interior (2015-2017).
 
Fins a l’actualitat i des de 2018, ocupava el càrrec de cap de gabinet del conseller d’Interior.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia