Direcció General de Comunicació

logo fcg

El Govern autoritza la modificació gràfica del logotip d'FGC

query_builder   8 octubre 2019 15:07

event_note Nota de premsa

El Govern autoritza la modificació gràfica del logotip d'FGC

·         La nova imatge amb què s’identifica FGC passa a ser de color verd i a tenir formes més arrodonides
El Govern ha donat llum verda a la modificació del logotip de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). La companyia ha fet evolucionar la seva marca corporativa en el marc de l’agenda estratègica 10/30 d’FGC i coincidint amb l’any en què es commemora el 40è aniversari de l’entitat.
 
La nova imatge amb què s’identifica FGC passa a ser de color verd i a tenir formes més arrodonides. Aquesta evolució va en paral·lel als valors centrals de l’empresa: lluita contra el canvi climàtic i millora de la qualitat de l’aire, tecnificació i pas d’empresa ferroviària a empresa servidora de mobilitat.
 
La tonalitat de color verd clar simbolitza els nous valors que guien l’empresa i que, lluny d’oblidar els valors que l’han acompanyat fins ara, se sumen a la llista d’objectius que FGC té a la seva agenda. El verd simbolitza la sostenibilitat, el medi ambient, l’energia verda i un estil de vida saludable, però també la tecnologia i l’experiència. També incorporarà puntualment elements de color blau.
 
D’altra banda, el nou logotip anirà arrodonint progressivament les seves formes. Així, la característica figura d’enllaç ferroviari suavitzarà els seus contorns per simbolitzar el pas d’empresa ferroviària a servidora de mobilitat. Les corbes també identifiquen la part empresarial més turística i de muntanya.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia