Direcció General de Comunicació

Govern

El Govern impulsa el moviment cooperatiu amb gairebé un milió d'euros

query_builder   22 octubre 2019 15:16

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa el moviment cooperatiu amb gairebé un milió d'euros

  • La Confederació de Cooperatives de Catalunya, gràcies a una subvenció del Govern, desenvoluparà un projecte per renovar, reforçar i enfortir el cooperativisme

El Govern ha aprovat autoritzar una subvenció a la Confederació de Cooperatives de Catalunya (CoopCat) per dur a terme un projecte de desenvolupament del cooperativisme, per un import de 953.300 euros.

La subvenció té per objecte promocionar el moviment cooperatiu a la societat, en coordinació amb la resta de federacions de cooperatives. CoopCat s’encarregarà de dur a terme un projecte per renovar, ampliar i enfortir el cooperativisme a Catalunya.

En aquest sentit, el Govern i la Confederació tenen previst signar un conveni que fixarà els quatre eixos d’actuació del projecte:

 

  • Representació política institucional. CoopCat, com a màxim representant del cooperativisme, treballarà per mantenir un diàleg constant amb els diferents grups d’interès.
  • Comunicació. Aquest eix se centrarà a divulgar el cooperativisme per tal d’assolir un major posicionament d’aquest tipus d’empresa en l’imaginari de la societat.
  • Promoció i consolidació del cooperativisme. CoopCat col·laborarà amb les diferents administracions públiques per donar suport al desenvolupament de programes d’impuls del cooperativisme i col·laborarà en la difusió del model tant a l’ensenyament, com a la societat en general mitjançant la difusió de bones pràctiques, de la promoció de les cooperatives i els productes cooperatius.
  • Intercooperació. Aquest eix del conveni planteja l’impuls de diferents eines tecnològiques i de projectes formatius cap a les cooperatives i cap a la societat que contribuiran a l’enfortiment de cooperatives i els seus socis, així com a estendre el cooperativisme a la societat.

La Confederació de Cooperatives de Catalunya és una organització empresarial sense afany de lucre i, segons la Llei 12/2015 de cooperatives, l'òrgan màxim de representació de les cooperatives i de les federacions.

Està integrada per les federacions de cooperatives de Catalunya, que agrupen diferents branques cooperatives que abasten tots els sectors d'activitat, així com tot el territori català.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia