Direcció General de Comunicació

NOMENAMENTS

NOMENAMENTS

query_builder   5 novembre 2019 14:30

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

Oriol Torruella Torres, director de l’Agència de Ciberseguretat

Nascut a Barcelona el 1979.

Llicenciat en Dret a la Universitat Pompeu Fabra, postgrau en Dret de les Tecnologies de la Informació (DTI) per ESADE, certificat com a CISA per ISACA i membre del Registre d’Advocats Auditors en Entorns Tecnològics (AULETEC). Ha assistit a nombrosos cursos relacionats amb les seves funcions, com per exemple, el Curs de Dret sobre compliment normatiu a ESADE, el curs de gestió d’equips d’alt rendiment a IESE, entre d’altres.

Advocat expert en noves tecnologies amb més de 15 anys d’experiència en el sector. Entre els anys 2001 a 2009 va ser advocat en diversos despatxos professionals, sempre centrat en matèries relacionades amb les noves tecnologies, ciberseguretat i privacitat.

Del 2009 fins al juny de 2018 va ser advocat del Centre de la Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), i va exercir com a director de l’Àrea de Compliment Normatiu des de la seva creació el 2013.

El juny de 2018 va ser nomenat director general del Centre de la Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT). 

Ha participat com a ponent en màsters, cursos i xerrades relacionades amb tecnologies digitals i ciberseguretat.

 

Laia Girós Barrés, directora general de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Nascuda a Sant Cugat del Vallès el 1990.

Graduada en Treball Social per la Universitat de Barcelona i Cicle Formatiu d’Integració Social.

En l’àmbit de joventut, ha col·laborat activament en el Consell de Joves de Sabadell, federació que agrupava una vintena d’entitats juvenils i que gestionava l’equipament més gran de Sabadell per a joves. El 2012 va entrar a format part del Secretariat  del Consell de Joves i el 2014 va ser-ne escollida secretària d’organització. Ha participat en la Xarxa de Consells Locals de Joventut, en les trobades del Triangle Jove i als espais decisius i de treball del Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC).

En l’àmbit professional, ha treballat com a coordinadora en el servei d’atenció domiciliària de l’Ajuntament de Badalona i de l’Ajuntament de Sabadell gestionant l’equip professional i incidències del servei. Actualment és treballadora social a la Residència Assistida Cerdanyola de titularitat pública del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia