Direcció General de Comunicació

acords

La Generalitat destina 20 milions d'euros a l'impuls del centre tecnològic Eurecat i els seus centres adscrits

query_builder   12 novembre 2019 14:20

event_note Nota de premsa

La Generalitat destina 20 milions d'euros a l'impuls del centre tecnològic Eurecat i els seus centres adscrits

  • L’objectiu de l’ajut, que atorga ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-, és fomentar la transferència de tecnologia a les pimes catalanes

El Govern ha aprovat que ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya- atorgui una subvenció de 20 milions d’euros al centre tecnològic Eurecat i els seus centres adscrits. L’ajut té l’objectiu d’impulsar la seva activitat com a centre tecnològic de referència i reforçar així la transferència tecnològica a Catalunya.

 

En concret, l’objectiu és que el centre tecnològic potenciï el desenvolupament de línies de recerca industrial pròpia per tal de generar tecnologia diferencial, que posteriorment incorporin les empreses catalanes per ser més competitives mitjançant serveis, contractes d’R+D+I, llicències de patents o creació de noves empreses de base tecnològica. L’ajut s’emmarca dins de les diferents línies per garantir i desenvolupar polítiques de suport a la indústria i a l’empresa.

 

El centre Eurecat compta amb el segell TECNIO d’ACCIÓ, una acreditació que identifica els agents tecnològics més qualificats i amb experiència en projectes empresarials per tal que les empreses puguin identificar-los i impulsar, així, la transferència tecnològica a Catalunya. Actualment 84 entitats catalanes compten amb aquest segell.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia