Direcció General de Comunicació

Acord

El Govern destina 2,5 milions d'euros a material per a tasques de manteniment i control de la xarxa viària

query_builder   12 novembre 2019 14:20

event_note Nota de premsa

El Govern destina 2,5 milions d'euros a material per a tasques de manteniment i control de la xarxa viària

  • El Consell Executiu aprova la inversió per arrendar 55 furgonetes destinades a la conservació de les carreteres, supervisió d’obres i aforaments de trànsit

El Govern ha aprovat avui destinar 2,5 milions d’euros a l’arrendament de material per dur a terme tasques de manteniment i control de la xarxa viària arreu de Catalunya. En concret, el Consell Executiu ha aprovat la despesa, amb un abast de quatre anys, destinada a l’arrendament de 55 furgonetes adaptades per a la conservació i gestió de les carreteres de titularitat de la Generalitat, tenint en compte criteris de baixes emissions i els establerts en la compra pública verda.

 

Així mateix, aquests vehicles es destinaran a la mesura de les intensitats de trànsit (aforaments) de la xarxa i a la supervisió d’obres que s’hi executin. Aquest material també es destina a tasques d’inspecció de talussos i estructures, suport a actuacions d’emergència o de vialitat hivernal, amb vehicles equipats i adaptats per a aquesta finalitat, amb les mesures de seguretat adients per ser visibles en la carretera.

 

El contracte es divideix en quatre lots, que responen a diverses característiques tècniques i tipologia de la motorització dels vehicles:

 

  • Subministrament en règim d’arrendament amb opció de compra de 6 furgonetes amb motorització elèctrica, amb distintiu ambiental “0”
  • Subministrament en règim d’arrendament amb opció de compra de 14 furgonetes amb motorització bifuel benzina/gas, amb distintiu ambiental “ECO”
  • Subministrament en règim d’arrendament amb opció de compra de 15 furgonetes amb motorització de combustió, amb distintiu ambiental “C”.
  • Subministrament en règim d’arrendament amb opció de compra de 20 furgonetes amb motorització bifuel benzina/gas, amb distintiu ambiental “ECO”, amb 2 seients i caixa tancada lateralment.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia