• El cap de l’Executiu ha agraït l’esforç realitzat pel Grup Caliu-L’Ateneu Divers “que ha estat pioner” en crear una oferta d’oci i cultura per les persones amb discapacitat intel·lectual
El cap de l'Executiu ha agraït l'esforç realitzat pel Grup Caliu-L'Ateneu Divers
El president ha recordat que el Govern ha impulsat el Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat (autor: Jordi Bedmar)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha participat aquesta tarda en l'acte d'obertura de la Jornada corporativa del Grup Caliu-L'Ateneu Divers, on ha posat en relleu que el grup ha estat “pioner en la prestació de serveis culturals i d’oci amb l’objectiu de normalitzar les activitats i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies”. A més, el cap de l’Executiu també ha destacat que el col·lectiu “ha deixat enrere les tradicionals propostes d’esplais i centres de lleure” i ha estat “capdavanter a l’hora de fer el replantejament del model d’oci i cultural existent”. “Teniu la voluntat brillant d’esdevenir un instrument de transformació social amb la finalitat de construir una societat justa, diversa, solidària i inclusiva”, ha valorat.

A més, el president ha recordat que el Govern ha impulsat el Pacte Nacional pels Drets de les Persones amb Discapacitat, en el qual s’està treballant i “ha de posar les bases en el nostre camí cap a una societat plenament inclusiva”. “Hi estem treballant junts, amb tot el sector, perquè sigui real”, ha reivindicat.

A l’acte, també hi ha participat la directora del Grup Caliu-L'Ateneu Divers, Laura Gonzàlez, el regidor de districte de Sarrià-Sant Gervasi de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, i el gerent de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, Ramon Lamiel.

El Grup Caliu-L'Ateneu Divers és una associació sense ànim de lucre que des de fa 26 anys treballa per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.