Interior

Conseller Buch:

Conseller Buch: "Actualment, el mòbil és imprescindible en les nostres vides, però també és indispensable no utilitzar-lo mentre conduïm"

query_builder   28 novembre 2019 14:14

event_note Nota de premsa

Conseller Buch: "Actualment, el mòbil és imprescindible en les nostres vides, però també és indispensable no utilitzar-lo mentre conduïm"

foto

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha presentat avui la nova campanya de conscienciació viària  que, sota el lema “Quan condueixis, aparca el mòbil”,  té com a objectiu reduir el nombre d’accidents i el de víctimes mortals i ferits greus com a conseqüència de l’ús del mòbil en la conducció.

 

El conseller ha destacat que “des del Govern de la Generalitat hem plantejat aquesta campanya per conscienciar a la ciutadania de la importància d’apagar el mòbil mentre es condueix.  I el que pretenem amb això és salvar vides, evitar accidents i que ningú mori a les carreteres”, ha insistit.

 

Buch s’ha mostrat molt contundent “actualment, el mòbil és imprescindible en les nostre vides, però també és indispensable no utilitzar-lo mentre conduïm”.

 

La campanya traça un paral·lelisme entre els elements imprescindibles perquè un mòbil funcioni, com la memòria, la bateria, la cobertura, la connexió, el carregador o la funda, i els elements, alguns vitals, que intervenen en l’atenció d’un accident de trànsit provocat, precisament, per l’ús del mòbil. A més, la narració de l’anunci  transcorre a l’interior d’una pantalla de mòbil, un recurs visual que reforça l’associació de l’ús d’aquest dispositiu amb les conseqüències fatídiques que pot tenir utilitzar-lo durant la conducció.

 

En aquest sentit, el titular d’Interior ha explicat que pel cos de Mossos d’Esquadra és més complicat sancionar l’ús del mòbil al volant i “possiblement no els arribi mai una multa a casa però lamentablement si utilitzen el mòbil mentre condueixen potser seran els Mossos qui es desplacin a casa seva per informar els seus familiars de la seva mort”.

 

*Adjuntem dossier de premsa amb informació de la campanya

1  

Fitxers adjunts

dossier campanya en pdf

dossier campanya en pdf
PDF | 472

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia