Direcció General de Comunicació

Altres Acords

Altres Acords

query_builder   10 desembre 2019 13:42

event_note Nota de premsa

Altres Acords

Autoritzada la despesa per al contracte programa de la Fundació i2CAT

El Govern ha aprovat autoritzar el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública a realitzar despeses amb càrrec a pressupostos d’exercicis futurs, per a la subscripció del contracte programa per al període 2020-2023 entre la Generalitat de Catalunya– a través del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública- i la Fundació i2CAT per a la recerca d’Internet i la Innovació Digital a Catalunya. Es tracta d’un import total de 9,4 milions d’euros en quatre anys.

Aprovada la inversió de més de 353.000 euros en  la millora de l’equipament de la planta de digestió anaeròbia i de compostatge de Granollers

El Consell Executiu ha aprovat aquest dimarts autoritzar l’Agència de Residus de Catalunya a concedir una subvenció per valor de 353.256 euros al Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès per a la millora de l’equipament de la planta de digestió anaeròbia i de compostatge de Granollers (Vallès Oriental).

L’actuació comprèn l’adquisició d’una màquina trituradora per tal d’optimitzar el procés productiu mitjançant la reducció del rebuig que es produeix en el procés de tractament de la fracció orgànica.

El termini d’execució de les actuacions objecte de subvenció serà com a màxim el 30 de setembre de 2021.

L’actuació s’inclou dins del Pla Territorial Sectorial d’Infraestructures de Gestió de Residus Municipals de Catalunya (PINFRECAT20).

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia