Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   17 desembre 2019 13:57

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Aleix Villatoro Oliver, secretari general del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència

Nascut a Terrassa, l’any 1979.

És llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UAB (2002) i té un postgrau en Anàlisi i Comunicació Política (2003).

Va iniciar la seva carrera professional com a tècnic del Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Ha estat cap de Relacions Institucionals del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (2006-2007), cap del Gabinet del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació (2007-2010), i secretari general del Departament d’Exteriors. També ha exercit com a professor d’Institucions Polítiques del grau de Comunicació Audiovisual de la Universitat Internacional de Catalunya.

Georgina Cardona Isus, directora general de Relacions Institucionals i amb el Parlament del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
Nascuda a Lleida, l’any 1986. 

És llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona (2011), graduada en Criminologia també a la UB (2007) i té un màster en Diplomàcia i Funció Pública Internacional (2013).

Actualment treballa com a cap de l’Oficina de Relacions Institucionals del Departament d’Acció Exterior. També ha estat assessora parlamentària a les Corts, al Congrés i al Senat, i ha cursat pràctiques a l’alt comissariat de les Nacions Unides per als Drets Humans.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia