Direcció General de Comunicació

mossos

El Govern aprova la consulta pública per regular la imatge corporativa i la identificació pública dels Mossos d'Esquadra

query_builder   8 gener 2020 15:32

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la consulta pública per regular la imatge corporativa i la identificació pública dels Mossos d'Esquadra

  • La iniciativa vol facilitar i agilitzar la identificació del cos dins el sistema de seguretat pública de Catalunya

El Govern ha acordat avui aprovar la consulta pública prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret pel qual es reguli la imatge corporativa i la identificació pública dels membres del cos de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, a proposta del conseller d’Interior. 

 

Un dels objectius principals que es vol assolir amb aquesta iniciativa és facilitar i agilitzar la identificació del cos de Mossos d’Esquadra dins el sistema de seguretat pública de Catalunya, i garantir-ne l’efectivitat operativa. D’altra es vol contribuir a millorar la protecció de la seguretat ciutadana i, en tot cas, la seguretat pública.

 

La nova disposició reglamentària també permetrà vetllar perquè les relacions dels membres dels cos de Mossos d’Esquadra amb la comunitat i entre els policies siguin adequades i de millora de la seva pròpia seguretat.

 

La posada en marxa d’aquesta iniciativa pot comportar certes càrregues al Departament d’Interior, atès que la nova regulació suposarà una adaptació i adequació dels mitjans materials a les previsions de la disposició reglamentària.

 

Pel que fa a la Generalitat de Catalunya, la nova iniciativa comporta una anàlisi i revisió de la normativa pròpia de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, per tal d’adaptar-la a les necessitats i realitats socials actuals.

 

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia