Empresa i Treball

INDÚSTRIA

L'empresa de Singapur TDCX crea 50 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura de la primera oficina a Europa

query_builder   12 gener 2020 11:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

L'empresa de Singapur TDCX crea 50 llocs de treball a Barcelona amb l'obertura de la primera oficina a Europa

  • L’empresa, que compta actualment amb unes oficines de 1.500 m2 al 22@ de Barcelona, preveu arribar als 300 treballadors durant l’any 2020.
  • TDCX ha comptat amb el suport d’ACCIÓ per establir-se a Catalunya.
  • La companyia, amb més de 10.000 treballadors a diversos països asiàtics, ofereix serveis com ara la gestió de continguts, suport tecnològic o assessorament en vendes per a empreses de sectors com el tecnològic o l’e-commerce.

L’empresa de Singapur Transformative Digital Customer Experience (TDCX) ha obert a Barcelona la seva primera oficina a Europa per expandir els seus negocis en aquest mercat. Amb l’obertura d’aquesta nova seu, l’empresa de serveis de suport digital i tecnològic ha creat 50 llocs de treball a la capital catalana i espera arribar als 300 a finals del 2020.

El projecte d’inversió de TDCX a Catalunya ha comptat amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa depenent del Departament d’Empresa i Coneixement.

Des de les noves oficines del districte 22@ de Barcelona, de 1.500m2 de superfície, TDCX ofereix solucions com la gestió de continguts, el suport tècnic, l’assessorament en  vendes i publicitat digital o l’atenció al client. La companyia també preveu doblar el seu espai d’oficines a finals d’any. TDCX treballa per a empreses dels sectors tecnològic, l’e-commerce, l’hostaleria o els productes de luxe. Amb seu central a Singapur i fundada al 1995, TDCX compta amb prop de 10.000 treballadors globalment i treballa en mercats com Malàisia, Tailàndia, Hong Kong, Filipines, Hong Kong, Japó i la Xina.

D’acord amb la directora de TDCX a Barcelona, Sophie Chelmick, “Barcelona no només és una de les ciutats més atractives per treballar, sinó que les nostres oficines també es troben al Silicon Valley de la ciutat, molt a prop d’algunes de les empreses tecnològiques líders mundials”. “Aquesta nova situació ens dona accés a l’ampli pol de talent que és Barcelona i ens ofereix moltes oportunitats per ser a la primera línia de la innovació”, afegeix.

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia