Interior

Conseller Buch: "La previsió és que es treballi tota la nit amb l'objectiu d'acabar de refredar tot l'entorn"

query_builder   15 gener 2020 03:00

event_note Nota de premsa

Conseller Buch: "La previsió és que es treballi tota la nit amb l'objectiu d'acabar de refredar tot l'entorn"

Foto

El Conseller d’Interior, Miquel Buch,  ha explicat des del centre de comandament avançat de La Canonja que “la previsió és que es treballi tota la nit amb l’objectiu d’acabar de refredar tot l’entorn”. “Hi ha set empreses afectades al polígon”, ha afegit, després de presidir la reunió en què els comandaments operatius de Bombers han explicat la situació actual de l'incendi a la indústria química de la Canonja.

Jordi Solà, responsable del dispositiu, ha indicat que l’extinció de l’incendi s’ha acabat i que es continua treballant en el control d’un petit incendi en un dipòsit  i en la recerca de la persona desapareguda treballant a zones de difícil accés. 

Els Bombers de la Generalitat continuen treballant a l’interior de la planta del  Polígon Sud de Tarragona on aquesta tarda s’ha produït l'explosió d’un tanc d’òxid d’etilè i posterior incendi que ha causat vuit persones afectades, una desapareguda i una altra morta.

El Sistema d’Emergències Mèdiques ha confirmat que hi ha 2 grans cremats, 1 menys greu i 5 lleus. Els bombers continuen buscant la persona desapareguda, una feina a la que hi han sumat un dels gossos del Grup Caní de Recerca.

Els Mossos investiguen les circumstàncies de l’esfondrament parcial de l'edifici de Torreforta on s'ha localitzat una persona morta.

En la resolució de l’emergència han participat efectius dels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil de la Generalitat, Sistema d’Emergències Mèdiques, tècnics de Qualitat Ambiental del departament de Territori i efectius de diverses policies locals.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia