Educació

Centre educatiu

Comunicat d'Educació sobre afectacions del temporal Glòria

query_builder   20 gener 2020 10:34

event_note Nota de premsa

Comunicat d'Educació sobre afectacions del temporal Glòria

A causa del temporal Glòria -que ha deixat en les darreres hores nevades en alguns punts del territori i ha afectat amb fortes ventades- algunes escoles i instituts del país han tancat aquest matí i també s’ha suspès una ruta escolar.

Així,  a causa de la nevada, a la Terra Alta s’ha suspès una ruta escolar que té com a destí l’Institut Gandesa, i que afecta a 169 alumnes, tot i que el centre roman obert. També a la mateixa comarca han tancat 4 escoles a Batea, la Pobla de Massaluca, Prat del Comte i Caseres, amb 293 alumnes afectats.

Les incidències per les ventades han afectat també el Maresme, on han tancat tots els centres educatius de Canet de Mar: Escola Misercòrdia, Escola Turó del Drac, Escola Yglesias, FEDAC, Institut Lluís Domènech i Montaner i Institut Sunsi Móra. En total, hi ha 2.435 alumnes afectats.

Pel que fa al Vallès Oriental, a Canovelles, l’Escola Congost, amb 400 alumnes, també ha tancat per trencament d’una claraboia central del centre.

Més ampliació de la informació a https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/381814/actualitzacio-afectacions-del-temporal-gloria


20 de gener de 2020

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia