Educació

Actualització de les afectacions del temporal Glòria

query_builder   20 gener 2020 17:07

event_note Nota de premsa

Actualització de les afectacions del temporal Glòria

A partir del migdia, alguns centres educatius del Maresme han decidit suspendre les classes davant les afectacions pel temporal Glòria, que ha provocat a la comarca fortes ratxes de vent. Les escoles que no han impartit activitat lectiva aquesta tarda corresponen a 15 municipis amb un total de 34.334 alumnes: Canet de Mar, Arenys de Munt, Caldes d’Estrac, Sant Pol de Mar, Mataró, Tiana, Arenys de Mar, Malgrat de Mar, Montgat, Pineda de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Palafolls, Argentona, Òrrius, i Teià. També ha tancat al migdia l’Escola Congost de Canovelles al Vallès Oriental.


De cara a demà, la major part d’aquests municipis del Maresme han confirmat que mantindran el tancament d’escoles i també instituts, i s’hi afegiran Vilassar de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, El Masnou i Sant Cebrià de Vallalta. En total, es veuran afectats més de 55.417 alumnes.

 

Pel que fa a la resta de Catalunya, altres municipis també han decidit suspendre les classes de demà dimarts com a conseqüència del temporal. És el cas de Sant Adrià de Besòs, que ha comunicat que aquest dimarts no obrirà cap centre per precaució. L’afectació arriba a 4.800 alumnes del municipi. A l’Hospitalet de Llobregat, tampoc no obrirà l’Escola Busquets i Punset (454 alumnes), ni l’Escola Montserrat de Cornellà de Llobregat, amb 150 alumnes afectats.

 

A la Catalunya Central, aquest dilluns han obert amb normalitat tots els centres educatius. A causa de la neu, però, l’escola El Cabrerès de l’Esquirol ha decidit avançar l’hora de retorn del transport escolar, a les 15 hores. En les properes hores, en funció de la magnitud de la nevada que hi hagi en algunes zones, altres centres del territori poden decidir tancar demà.

 

20 de gener de 2020

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia