Direcció General de Comunicació

Govern

El Govern regularà amb un decret la selecció del personal funcionari interí

query_builder   21 gener 2020 00:05

event_note Nota de premsa

El Govern regularà amb un decret la selecció del personal funcionari interí

  • L’Executiu català ha aprovat avui la consulta pública prèvia a l’elaboració del decret, que recollirà les opinions de la ciutadania, les entitats i les organitzacions sindicals

El Govern de la Generalitat regularà amb un decret els criteris i el procediment per a la selecció de personal funcionari interí per a la cobertura de llocs de treball vacants a l’Administració de la Generalitat i el seu sector públic. De forma prèvia a l’elaboració del projecte de decret, el Govern ha aprovat avui la realització d’una consulta pública a iniciativa del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública.

L’aprovació del decret permetrà disposar d’una regulació de caràcter general completa que garanteixi els principis d’igualtat, mèrit, capacitat i publicitat en la selecció del personal funcionari interí. La normativa posarà una atenció especial en el fet de garantir la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat. Així mateix, establirà un procediment àgil, homogeni i electrònic comú a tots els departaments i organismes autònoms.

Amb la consulta prèvia aprovada, el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública preveu recollir les opinions i demandes de la ciutadania, les entitats i les associacions afectades, així com de les organitzacions sindicals, amb les quals ja s’ha dut a terme un intens procés de negociació. 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia