Direcció General de Comunicació

Govern

Nomenaments

query_builder   21 gener 2020 15:05

event_note Nota de premsa

Nomenaments

David Canada i Zapater, Interventor General

Nascut a Barcelona l'any 1961

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, té el Postgrau d'Economia i Gestió de la Hisenda Autonòmica i Local organitzat per la Universitat de Barcelona i el Diploma en Funció Gerencial a les Administracions Públiques organitzat per ESADE i l'EAPC.

Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a la Intervenció General de la Generalitat de Catalunya, de la qual ha estat l’interventor adjunt des de l’any 1998, tret d’un parèntesi de cinc anys (del 2011 al 2016), en què va ocupar el càrrec de cap de l’Àrea d’Aplicació dels Tributs i Procediments de l’Agència Tributària de Catalunya. El 2 de maig del 2017 va ser nomenat director general de la Intervenció General, càrrec que ha desenvolupat fins ara.

Quan es va crear el Cos d'Interventors de la Generalitat de Catalunya l'any 1992, va accedir per concurs oposició a interventor de la Generalitat. Abans, com a funcionari del Cos Superior de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, va ser cap de la Secció de Comptabilitat de Tresoreria, Rendes i Patrimoni de la Sub-direcció General de Comptabilitat.

Ha estat col·laborador habitual de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya i altres centres de formació, com a expert en matèries de gestió econòmica pressupostària, comptabilitat, subvencions i aplicació tributària. Ha estat membre de diversos tribunals d'oposició al Cos d'Interventors de la Generalitat de Catalunya, al Cos d'Interventors-Tresorers de l'Administració Local i al Cos Superior de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia