Interior

Foto

Conseller Buch: "Treballem per restablir la normalitat"

query_builder   22 gener 2020 00:39

event_note Nota de premsa

Conseller Buch: "Treballem per restablir la normalitat"

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha viatjat aquesta nit a Tortosa per participar a la reunió d’avaluació de la situació a les Terres de l’Ebre juntament amb la seva alcaldessa, Meritxell Roigé, el delegat del govern les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i els responsables d'emergències del territori.

Buch ha afirmat que “les Terres Ebre han viscut amb molta intensitat els quatre elements del fenomen meteorològic: onatge, fort vent, pluja i neu”. Això ha provocat que els bombers hagin fet 202 serveis i el tall de vuit vies, on s’està treballant pel seu restabliment.

“L’objectiu és restablir la normalitat el més aviat possible, que demà els serveis estiguin oberts per a tota la ciutadania” ha assenyalat el titular d’Interior.

En aquest sentit, Buch també ha agraït la feina dels ajuntaments i els cossos de seguretat i emergències que treballen “de punta a punta del país”.

Així mateix ha recordat a la població la importància de seguir les indicacions dels cossos d’emergències i ajuntaments. “A partir de dijous l’episodi començarà a minvar. Demà continuarà actiu, per tant, molta precaució i sobretot autoprotecció”, ha demanat.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia