Protecció Civil

S'aixeca la restricció de confinament en 26 municipis del baix Ter

query_builder   23 gener 2020 06:41

event_note Nota de premsa

S'aixeca la restricció de confinament en 26 municipis del baix Ter

El comitè tècnic del pla INUNCAT reunit a les 6 del matí ha decidit aixecar la restricció que impedia pernoctar en les plantes baixes dels habitatges en la zona inundable del Baix Ter i obligava al confinament a la resta de la mateixa conca. Aquesta decisió es basa en la informació de l'Agència Catalana de l'Aigua sobre l'estat actual de les conques.

Amb tot, atès que la situació continua sent de risc i el Servei Meteorològic de Catalunya preveu que es mantinguin les precipitacions les properes hores, cal mantenir la precaució per si es produís un nou increment de cabals.

Per això es demana als municipis supervisar aquestes zones inundables fins a nou avís i en funció de les previsions meteorològiques i de l'Agència Catalana de l'Aigua.

Ateses aquestes mateixes condicions de risc es recorda que es manté vigent la restricció de l'activitat a l'aire lliure en el medi natural a les comarques de l'Alt Empordà, Baix Empordà, Gironès, Selva i Pla de l'Estany i també a la conca de la Tordera.

Convé també extremar la precaució en els desplaçaments interurbans en aquestes zones i també en la zona propera als rius Llobregat i Siurana i en el marge esquerre del Segre (rius Sió, Corb, Ondara i Set).

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia