Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

darp

Viticultors i elaboradors es comprometen a equilibrar millor l'oferta i la demanda per a la propera verema

query_builder   28 gener 2020 19:00

event_note Nota de premsa

Viticultors i elaboradors es comprometen a equilibrar millor l'oferta i la demanda per a la propera verema

La Segona Cimera del Cava es tanca amb un acord del sector per millorar les condicions amb vista a la propera campanya

 

La consellera Teresa Jordà valora positivament l’esforç dels assistents per assolir els objectius

DARP
Un moment de la Segona Cimera del Cava, celebrada avui a Vilafranca del Penedès

Viticultors i elaboradors s’han compromès a impulsar mesures per equilibrar millor l’oferta i la demanda amb vista a la propera verema. Representants del sector s’han reunit aquest dimarts a Vilafranca del Penedès en la Segona Cimera del Cava convocada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i l’Incavi. A la reunió també s’ha acordat una nova cimera pel mes de març per concretar les accions i posar-les en marxa els propers mesos.

 

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, ha valorat positivament el resultat de la reunió. Jordà ha posat en valor el fet que a la trobada hi hagi assistit la totalitat del sector i ha remarcat el “compromís” de totes les parts per  “fer els deures” i aconseguir els objectius. Bona part de les mesures les haurà d’aprovar i implementar el Consell Regulador de la DO Cava. La consellera ha destacat el fet que el Consell Regulador hagi participat en aquesta cimera.

 

Jordà ha destacat la “qualitat” del cava i ha remarcat la voluntat de tot el sector de “seguir treballant per aquest producte que sabem fer tant bé, amb els pagesos i elaboradors”.

 

La cimera ha analitzat les mesures estratègiques que s’han acordat els últims mesos, des de la Primera Cimera del Cava, el mes d’agost. Els assistents han valorat positivament haver aconseguit que durant tres anys no es pugui ampliar la superfície de vinyes pel cava i l’aprovació del pla estratègic per part del ple del Consell Regulador del Cava.

 

 

També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat i twitter.com/agriculturacat.

1  

Imatges

Segona Cimera del Cava

Segona Cimera del Cava 1601

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia