Direcció General de Comunicació

Govern

Nomenaments

query_builder   11 febrer 2020 13:29

event_note Nota de premsa

Nomenaments

David Poudevida-Vives, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a l’Argentina

 

Nascut a Barcelona l’any 1973.

 

És llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona i Executive MBA per IESE Business School. Ha estat durant catorze anys director de comunicació i màrqueting del Grup Bonpreu, i anteriorment, adjunt al director de màrqueting d’AEG Hausgeräte Germany. En l’àmbit docent, ha impartit formació a la Universitat Pompeu Fabra (2008-2010), la Universitat de Barcelona (2008-2010) i la Universitat Ramon Llull (2003-2008). Parla català, castellà i anglès, i té nocions d’alemany i francès. En els darrers 10 anys ha desenvolupat una trajectòria internacional participant en diversos projectes en mercats d’Àsia, els Estats Units, Sud-amèrica i Europa. Més recentment, i des d’un vessant cívic, ha participat en diverses iniciatives per explicar el país en l'àmbit internacional.

 

 

Lleïr Daban Hurtós, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Mèxic

 

Nascut a Barcelona l’any 1984.

 

És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Té un màster en Màrqueting Polític per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials i un postgrau en Psicocreativitat per la UAB, a més de diversos cursos d’especialització en planificació estratègica i construcció del discurs públic. Des de l’any 2012, treballa com a consultor en comunicació estratègica a Mèxic; fins al 2014, a l’Instituto d’Artes y Oficios i posteriorment, com a director d’estratègia d’Equipo de Campaña i, des de l’octubre de 2017, com a director d’Strategic. Des de l’any 2012, és també professor universitari convidat al Màster en Màrqueting Polític de l’ICPS.

 

 

Ahmed Benallal Benallal, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tunísia

 

Nascut a Tànger l’any 1968.

 

És llicenciat en Dret per la Universitat Sidi Mohamed Ibn Abdllah (Marroc). Té un màster europeu en Mediació i un postgrau en Cultura de Pau i Drets Humans per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha estat director del Consell Islàmic Cultural de Catalunya (2003-2005), responsable de projectes d’immigració a APIP Barcelona (2006-2007), formador de mòduls d’interculturalitat i diversitat religiosa al Centre UNESCOcat de Barcelona (2009-2011) i responsable de projectes a l’associació Llum del Nord, entre d’altres. Parla català, castellà, àrab, francès i italià.

 

 

Ariadna Rectoret i Jordi, presidenta del Consell General del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya

 

Nascuda a Argentona, l’any 1963.

 

Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona.

 

Des del juny del 2016 ha estat directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, entitat del sector públic dependent del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies que impulsa les polítiques de formació professional per a l’ocupació adreçades a persones treballadores en actiu i que dona serveis a les empreses en aquest àmbit competencial. Actualment és directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

 

La seva trajectòria professional està centrada en l’àmbit de les polítiques d’ocupació i destaca la seva experiència en intermediació, orientació i formació professional i desenvolupament de metodologies i eines de suport per a les persones.

 

Des de l’any 1999 ha exercit càrrecs dins de les competències de Treball de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, destaca que l’any 2000 va assumir la responsabilitat de l’Àrea d’Intermediació, Informació i Orientació Professional de la Direcció General d’Ocupació; l’any 2008 va ser designada cap del Servei de Qualificació Professional del SOC, i l’any 2011 va esdevenir directora general de Programes del SOC.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia