Territori

Logotip exprés.cat

Territori i Sostenibilitat millora la connexió amb la UAB amb nous serveis d'exprés.cat

query_builder   27 febrer 2020 15:08

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat millora la connexió amb la UAB amb nous serveis d'exprés.cat

  • A partir de dilluns 2 de març s’amplia l’oferta del bus d’altes prestacions que uneix Barcelona amb Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona
  • Gràcies a aquest increment, la freqüència de pas mitjana entre Barcelona i Cerdanyola els dies lectius passa a ser de 15 minuts

El Departament de Territori i Sostenibilitat incrementa l’oferta en el corredor entre Barcelona, Cerdanyola i la UAB amb 15 noves expedicions d’anada i 16 de tornada els dies lectius. A més, també creix l’oferta de serveis del mes d’agost amb 30 noves expedicions per sentit, per a la primera setmana d’agost, i 3 noves expedicions per sentit, per a la resta dels dies feiners del mes d’agost. Per últim, també augmenta el nombre d’expedicions en cap de setmana amb 1 nova expedició per sentit dissabtes feiners i 8 noves expedicions per sentit  diumenges i festius.

 

Aquests nous horaris impliquen la incorporació de 2 nous vehicles amb targeta ambiental. Aquesta nova oferta suposa passar a disposar d’una freqüència mitjana entre Barcelona i Cerdanyola del Vallès de 15 minuts els dies lectius.

 

La línia entre Barcelona i la UAB va transportar 1.103.095 viatgers l’any 2019, xifra que suposa un increment del 20,75% respecte l’any anterior.

 

D’aquesta manera, el Departament de Territori i Sostenibilitat continua avançant en el seu compromís de millora de la mobilitat a la zona de baixes emissions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (ZBE) en vigor des de l’1 de gener de 2020.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 56

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia