Direcció General de Comunicació

Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

El Govern garanteix el suport a la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week per a les edicions 2020-2022

query_builder   3 març 2020 18:09

event_note Nota de premsa

El Govern garanteix el suport a la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week per a les edicions 2020-2022

  • D’aquesta manera, el Govern reitera la seva voluntat de continuar donant suport a Fira de Barcelona en la realització dels Fashion Shows de les edicions del 2020, 2021 i 2022, per la seva importància dins del sector de la moda nupcial i per la seva repercussió internacional
  • A través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) del Departament d’Empresa i Coneixement, s’atorgarà un ajut d’1,83 milions d’euros per a la celebració de les passarel·les de moda nupcial de les edicions de 2020, 2021 i 2022 de la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

El Govern ha acordat donar continuïtat al seu suport al certamen de moda nupcial Valmont Barcelona Bridal Fashion Week (VBBFW). Amb aquest acord, la Generalitat garanteix la seva participació pel període 2020-2022, en el marc de la col•laboració amb Fira Barcelona per a l’organització del certamen, i reitera la seva aposta per la projecció internacional d’un sector en el qual Catalunya és capdavanter.

L’ajut s’articularà a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). ens adscrit al Departament d’Empresa i Coneixement, que té com a finalitat general la promoció i l’impuls de sector comercial i artesanal, i el suport a la moda catalana. En concret, el CCAM aportarà 1,83 milions d’euros per a la celebració de les desfilades (Fashion Shows) de les edicions de 2020, 2021 i 2022 de la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week.

Valmont Barcelona Bridal Fashion Week —que aglutina la celebració de la prestigiosa passarel·la de moda nupcial i del saló Professional Trade Fair— és un dels certàmens de moda nupcial més importants a nivell internacional. La VBBFW celebrarà enguany la seva 30a edició del 21 al 26 d’abril al recinte de Montjuic de Fira Barcelona. En la darrera edició, van participar-hi 35 dissenyadors en un total de 27 desfilades, a les quals van assistir més de 16.000 persones. En conjunt, Valmont Barcelona Bridal Fashion Week va comptar amb la participació de més de 430 marques i 30.000 m2 d’ocupació firal.

Les exportacions de moda nupcial consoliden Catalunya com a motor del sector

El sector de la moda nupcial Catalunya va exportar al 2018, 235 milions d’euros, xifra que consolida Catalunya com a “motor exportador” amb prop del 40% de total de les exportacions del conjunt de l’estat. La moda nupcial catalana és present arreu del món, tot i que el seu principal mercat continua sent eminentment europeu: cinc països de la UE —Itàlia, França, Alemanya, Regne Unit i Portugal— aglutinen el 54,3% de les exportacions de 2018.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia