Drets Socials

Generalitat de Catalunya

Comunicat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en relació amb el coronavirus

query_builder   15 març 2020 10:57

event_note Nota de premsa

Comunicat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies en relació amb el coronavirus

Seguint les instruccions del Departament de Salut, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha pres la següent mesura:

Se suspenen tots els actes de conciliació administrativa laboral prèvia a la jurisdicció social previstos amb citació dins del període comprès entre demà dilluns, 16 de març, i fins a l'aixecament de l'Estat d'Alarma. El servei administratiu corresponent emetrà noves citacions per a la realització dels actes de conciliació a partir de la data de l'aixecament d'aquesta situació d'excepcionalitat.

La situació d’emergència obliga el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a prendre mesures preventives, tot evitant la circulació de persones i els riscos de contagi. Alhora, el RD 463/2020, de 14 de març, pel que es declara l’Estat d’Alarma suspèn els terminis processals i administratius, de manera que es preserven els drets de les persones a accionar judicialment. Per tant, es considera proporcionat suspendre aquests actes preprocessals fins que sigui aixecada la situació d’alarma.

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Trobareu tota la informació i materials del Departament de Salut al web http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus.

 

 Diumenge, 15 de març de 2020

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia