Territori

mini

Es redueix el servei de transport públic diürn i nocturn durant el cap de setmana

query_builder   20 març 2020 08:24

event_note Nota de premsa

Es redueix el servei de transport públic diürn i nocturn durant el cap de setmana

 

  • L’oferta diürna serà, en general, del 33-50% de l’habitual durant el cap de setmana, amb casos d'una oferta superior per raó de la demanda o qüestions operatives

 

  • Tant metro com FGC i TRAM interrompran el servei a mitjanit de divendres i de dissabte; el servei nocturn de bus també queda reduït al 50%
metro

Davant les mesures que s’estan prenent per l’emergència provocada pel coronavirus, aquest cap de setmana serà el primer des que dilluns es van establir les primeres mesures excepcionals en el servei de transport públic per frenar la propagació del coronavirus. El cap de setmana hi haurà també variacions en l’oferta del servei.

 

Servei diürn

 

Igual que durant els dies feiners, l’oferta de la xarxa de transport s’adaptarà a les circumstàncies i demanda inusuals i, en línies generals, serà del 33-50% del que és habitual en dissabtes i diumenges.

 

El metro de Barcelona, FGC, TRAM i els autobusos urbans i interurbans de l’àrea de Barcelona reduiran doncs la seva oferta al voltant d’un 50% del que és habitual un dissabte o diumenge. La disminució d’expedicions i freqüències anirà en funció de cada operador i de cada línia, de manera que sempre es garanteixi l’ocupació de no més d’un terç de la capacitat dels vehicles. Per això, pot haver operadors o franges horàries amb una oferta superior.

 

Servei nocturn

 

També el servei de bus nocturn, tant els servei metropolitans de l’AMB com els serveis interurbans de la Generalitat de Catalunya, serà aproximadament del 50% les nits de divendres, dissabte i diumenge. Una reducció que ja es va aplicar el passat dissabte.

 

Metro, FGC i TRAM, per la seva banda, finalitzaran el servei nocturn la mitjanit de divendres i la de dissabte.

 

Els operadors de transport detallaran l’oferta de cap de setmana a les seves respectives pàgines web, xarxes socials i altres elements propis.

 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 61

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia